Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea Curții de Apel Constanța și a Tribunalului, în atenția Consiliului Superior al Magistraturii

ro

14 Jun, 2024 13:58 610 Marime text
  • CSM va analiza propunerile de prelungire a delegării magistraților constănțeni în funcțiile de conducere ale celor două instanțe.
Conducerea Curții de Apel Constanța și, respectiv, a Tribunalului se vor afla în atenția Secției pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, în ședința de marți, 18 iunie 2024.
 
CSM va analiza atunci propunerile de prelungire a delegării magistraților constănțeni în funcțiile de conducere ale celor două instanțe.
 
Astfel, este vorba despre magistrații Mihaela Cristina Mocanu și Francisc Nemeth (președintele Secției de Contencios administrativ și fiscal a Curții), propuși pentru a li se prelungi delegările în funcția de vicepreședinte a instanței.
 
La rândul său, magistratul Maria Timoașcă a fost propusă pentru a i se prelungi delegarea ca președinte al Secției de Contencios administrativ și fiscal a Curții.
 
Nu în ultimul rând, magistratul Angelica Neacșu, de la Tribunalul Constanța, a fost propusă pentru a i se prelungi delegarea ca președinte al Secției a II-a Civile a instanței.
 
Toate propunerile vor fi analizate în cadrul ședinței Secției pentru Judecători a CSM de marți, 18 iunie 2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Știri justiție Constanța
Andreea Octavia Panait și Teodora Boicescu rămân președinți în Tribunalul, respectiv Judecătoria Constanța, a decis CSM

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii