Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răducu Popescu a cerut ajutorul cadrelor didactice din județ

ro

18 Jun, 2012 23:13 1335 Marime text

Cadrele didactice din judeţul Constanţa sunt invitate să facă propuneri cu referire la desemnarea unor cadre didactice pe funcţia de director, precum şi pe funcţia de inspector de specialitate.

„În spiritul promovării şi derulării unui management transparent şi eficient, desemnarea pe o funcţia de conducere, îndrumare şi control (director, respectiv inspector de specialitate în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa) trebuie să fie în acord cu punctul de vedere al cadrelor didactice care sunt reprezentate la acest nivel. Pentru a desfăşura un management performant şi a dezvolta o cultură organizaţională solidă în unităţile de învăţământ din judeţul nostru, calitatea comunicării şi a leadership-ului este un factor decisiv.

Din acest motiv, managerul desemnat trebuie să fie- în egală măsură şi lider formal dar şi lider informal. Propunerile dumneavoastră vor fi analizate cu seriozitate şi resposabilitate, urmărind împreună o coordonare valoroasă în fiecare unitate de învăţământ preuniversitar, precum şi la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa", le-a transmis profesorilor inspectorul școlar general Răducu Popescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gigi curiosu... 18 Jun, 2012 21:48 Hmm...Ce interesant..Deci de acum incolo o sa fie schimbati directorii/inspectorii pe criterii de competenta...Dar pe "noii competenti" pe care i-a numit urgent sa inlocuiasca pe maziliti pe baza criteriului bunului plac nu ii supune la acelasi regim "democratic"? Oare nu ar fi transparent sa se vada si parerile despre el?