Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța. Este oficial. Directorul executiv al DGASPC, Carmen Răducu a ieșit la pensie (DOCUMENT)

ro

19 Sep, 2023 11:37 2972 Marime text


Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu  a emis dispoziţia nr. 365  privind încetarea raportului de serviciu, prin acordul părţilor, consemnat în scris, al unui  funcționar public de conducere – Director General, gradul II al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, începând cu data de 20.09.2023, vezi secțiunea „documente".

Este vorba despre Carmen Răducu, Director General, gradul II al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa care a decis să iasă la pensie anticipat.

Răducu a fost numită la conducerea instituției aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța în toamna anului 2020. Anterior, aceasta a mai fost director al Casei Județene de Pensii Constanța, a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă dar și la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța.
 
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu urmează să numească miercuri, printr-o altă dispoziție un director interimar până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii