Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD revine la putere!

ro

04 Feb, 2010 15:42 1416 Marime text
sigla-psd.jpgAcesta este sloganul de campanie al senatorului PSD Miron Mitrea, unul dintre candidaţii la funcţia de preşedinte, înscris cu litere de-o şchioapă pe cele două banere postate la intrarea în sala de şedinţă a Consiliului Naţional a partidului, precum şi pe posterele deţinute de unii participanţi la întrunire. În acest stil social-democraţii sunt provocaţi de Miron Mitrea să îşi răspundă la câteva întrebări printre care „De ce ne pregătim din nou de opoziţie?", dar propune şi un decalog al reconstrucţiei PSD.
De altfel, pesediştii prezenţi laa şedinţa Consiliului Naţional au primit mai multe materiale printre care şi cele pregătite de Mitrea pentru această campanie internă.
Rămâne de văzut ce impact va avea campania dusă de unul dintre prietenii echipei Mazăre şi dacă va da rezultatul scontat.
Revista, pliante , postere şi banare n-au fost omise de Mitrera în strategia sa de marketing. De altfel, Mitrea a fost singurul care s-a pregatit pentru campanie dovedind ca este un bun organizator ce nu pierde timpul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii