Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O romanca, „supertalent" in Germania

ro

05 Dec, 2009 14:33 730 Marime text

O româncă va lupta astăzi pentru un loc în finala concursului organizat de televiziunea germană RTL, „Das Supertalent" (o versiune a originalului „America's Got Talent"), interpretând la nai piesa „Once Upon A Time In The West", compusă de Ennio Morricone, informează http://www.evz.ro/ .

Petruţa Kuepper (28 de ani), care trăieşte de doi ani în oraşul Osnabrueck din Germania, a convins juriul cu piesa „The Lonely Shepard" a lui James Last, cântată la nai. Pe moderatoarea şi membra juriului Sylvie van der Vaart, soţia fot balistului olandez Rafael van der Vaart, Petruţa a impresionat-o până la lacrimi.

Dieter Bohlen, ex-membru al Modern Talking, a apreciat şi el prestaţia româncei. Petruţa Kuepper va evolua astăzi într-una dintre cele două semifinale rămase din totalul de trei, premergătoare finalei de pe 19 decembrie, relatează http://www.evz.ro/ . La fiecare dintre semifinale se vor califica trei candidaţi, votaţi telefonic şi prin sms de telespectatori. Cel de-al zecelea va fi ales de juriu.

Chiar dacă Petruţa nu se va califica în finală, popularitatea câştigată îi va permite probabil o carieră, pentru că are un număr mare de fani printre cei 7,5 milioane de telespectatori ai concursului. Căsătorită cu un cetăţean german şi mama unei fetiţe, Jessica, Petruţa a crescut doar cu mama sa şi cu cei patru fraţi după ce tatăl lor, Petre, a părăsit familia.

Ea a absolvit sociologia în paralel cu muzica. Potrivit RTL, unul dintre profesorii Petruţei a fost Gheorghe Zamfir. Acum, după ce a învăţat în timp record limba germană, ea aspiră la câştigarea concursului „Das Supertalent".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii