Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre investeşte în Madagascar. Primarul Constanţei îşi face 20 de bungalouri

ro

04 Feb, 2012 13:58 1115 Marime text
Radu Mazăre are afaceri în Madagascar. Primarul Constanţei a declarat la România TV că a cumpărat în acea ţară un teren pe care va construi bungalouri.

Primarul Radu Mazăre a petrecut anul trecut o vacanţă de două săptămâni în Madagascar şi s-a îndrăgostit atât de tare de acele meleaguri încât şi-a cumpărat un teren pe care va construi bungalouri.

"Cu 300 de metri la plajă, am luat cu un euro metrul pătrat. Mi-am trimis un băiat care a negociat cu şeful tribului, şeful tribului a zis mă duc acasă, mă consult cu spiritele şi mâine vă spun dacă închei afacerile. Am luat un hectar 800 îmi fac 20 de bungalouri, un restaurant pentru kuytişti şi surfişti întrucât bate vântul nouă luni pe an", a spus Mazăre la România TV.

Primarul speră că îşi va recupera investiţia în trei ani. Cu gândul la ţările calde, Mazăre nu-i mai priveşte cu ochi buni pe români, pe care îi consideră plângăcioşi.

"Suntem plângăcioşi, dacă nu plouă e secetă, dacă plouă sunt inundaţii, dacă nu ninge e secetă pentru agricultură, dacă ninge a nins de nu mai ştim de noi, dacă e puţin mai cald, vai sunt nişte călduri terifiante", a adăugat primarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii