Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistrații au decis Un constănțean nu are voie să șofeze timp de șapte ani

ro

01 Sep, 2012 15:34 2051 Marime text

judecatoria_constanta.jpgConstănțeanul care a provocat pe un accident rutier pe 1 martie, în urma căruia un bărbat de 82 ani, care traversa regulamentar strada, a decedat, a fost condamnat, vineri, de Judecătoria Constanţa, la patru ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere.

Potrivit sentineței magistraților constănțeni, inculpatul Nicuşor Sturzoiu, judecat în dosarul nr. 7955/212/2012, este obligat ca timp de șapte ani să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa, să să nu conducă niciun vehicul, să anunţe în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile precum şi întoarcerea, să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă, să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existenţă. Sentinţa judecătorilor nu este definitivă.

Reamintim că pe 1 martie, Nicuşor Sturzoiu se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat CT 06 PRG, şi se deplasa pe bulevardul 1 Decembrie 1918, dinspre zona Gară către Casa de Cultură, din Constanţa. La un moment dat, la intersecţia bulevardului 1 Decembrie cu strada Bucureşti, tânărul l-a acroşat cu partea din faţă a maşinii pe Nicolae Boarţă, care traversa şoseaua pe trecerea de pietoni. În urma coliziunii, octogenarul a murit pe loc. La testarea şoferului cu aparatul Drager, poliţiştii de la Rutieră au descoperit că acesta avea o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii