Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Isi ingropau victimele de vii si le acopereau cu beton (Video)

ro

16 Jan, 2010 19:56 1041 Marime text

Poliţiştii au un cerc de zece persoane suspectate de comiterea unor crime în serie. Victimele erau folosite pentru înfiinţarea de societăţi, prin intermediul cărora erau fraudate alte firme. După ce suspecţii îşi atingeau scopul, persoanele băgate la înaintare erau ucise cu sânge rece.

Băhăian a fost prins azi-noapte în Bucureşti după o urmărire ca în filme. Băhăian, împreună cu mâna sa dreaptă, Eduard Mărculescu au fugit cu o maşină de poliţiştii care îi urmăreau şi care au tras câteva focuri de armă în direcţia lor. Unul dintre poliţişti a fost acroşat de maşina urmăriţilor şi a suferit o fractură la mâna stângă.

Ultimul cadavru a fost descoperit în data de 11 ianuarie 2010. Anchetatorii au aflat identitatea cadavrelor, cu ajutorul expertizelor ADN. Ancheta a fost efectuată sub coordonarea unui procuror Direcţiei pentru Investigarea Infracţiunilor de Criminalitate şi Crimă Organizată (DIICOT) şi a ofiţerilor Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadul Inspectoratului General al Poliţiei Române în colaborare cu polişiţtii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.

Acum şase zile a fost descoperit al treilea cadavru, victima fiind ucisă prin aplicarea de lovituri de ciocan. O a patra victimă a fost aruncată de pe podul din localitatea constănţeană Cernavodă. Potrivit procurorilor Direcţiei pentru Investigarea Infracţiunilor de Criminalitate şi Crimă Organizată, victimele erau forţate să ingereze Diazepam şi alcool, apoi erau ucise.

Membrii reţelei au acţionat în perioada 2006-2008 şi au obţinut un profit de aproximativ 2 milioane de euro.

Vezi video:

www.adevarul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii