Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 20 mai 2011

ro

20 May, 2011 11:58 1577 Marime text

horoscop.jpgBerbec

S-ar putea sa fii pus pe jar astazi. Treci printr-o pasa in care ti se pare ca nu ai destul, ca nu poti obtine mai mult si, daca ai deja, s-ar putea sa pierzi ceea ce ai. Teama se leaga si de veniturile partenerului, pe care nu prea poti pune baza. Mai mult, in suspiciunile tale ai putea avea impresia ca o sa pierzi chiar persoana iubita. Totul provine dintr-un sentiment de frica, pe un fond de nesiguranta. Dar numai intr-un astfel de moment de cumpana poti capata acces la revelatii despre cum ai putea sa-ti pui la treaba anumite calitati care sa-ti aduca bani.


Taur

Astazi nu prea esti in apele tale. In plan profesional, lucrurile ar putea lua o turnura care sa te ingrijoreze. Tot ce trebuie sa faci este sa nu aluneci pe panta pesimismului si sa crezi ca lucrurile stau chiar asa cum ti se pare tie. S-ar putea sa-ti dai singur seama ca exagerezi si ca, de fapt, te lasi guvernat de frica. Este important sa faci tot ce tine de tine pentru a pune lucrurile in miscare. Restul o sa vezi ca vine de la sine. Multe frici se dovedesc nefondate si multe neclaritati se lamuresc acum.


Gemeni

Ziua de astazi pare sa-ti aduca o senzatie de eliberare. Sunt incertitudini care se destrama si o iei pe un fagas plin de perspective. Poate fio zi a reformelor. Sunt avanntaje care ti se creeaza acum, aparent din senin. De fapt, e vorba de ceea ce ai semanat mai demult, de reputatia pe care ti-ai construit-o care, iata face acum oamenii sa traga la tine. Griji destul de fondate vin dinspre persoana iubita si copii, care au probabil nevoie de prezenta si de sustinerea ta. Acorda-le tot sprijinul, inclusiv material! Bucura-te ca ai de unde!


Rac

Continua pentru tine fluxul de energii negative din directia familiei. Cineva apropiat are nevoie de asistenta, pe care tu nu prea stii acum in ce mod sa o oferi. Asa ca, decat sa fortezi nota, mai bine lasa lucrurile asa cum sunt, fa tot ce tine de tine si ai rabdare ca lucrurile sa se aseze singure. Planuri serioase poti face cu partenerul de viata sau cu cineva care iti face o propunere. Impreuna, puteti conspira la un demers inspirat. E un moment bun sa schimbi ceva in viata de cuplu sau in mediul in care functonezi.


Leu

Anumite negocieri parca nu iti ies, esti pe alta lungime de unda cu oamenii. Prin urmare, astazi nu esti avantajat sa semnezi acte si sa perfectezi intelegeri. Nu prea rezolvi mare lucru nici daca pleci la drum, in plus, traficul pare sa-ti dea batai de cap suplimentare. Cel mai bine ar fi sa te concentrezi astazi pe activitatile de rutina. E posibil sa avansezi noi idei despre cum trebuie facuta treaba, asa ca ar fi bine sa te mobilizezi, ca sa-ti dovedesti eficienta. Cum recomanda un scriitor: "Daca nu ai inspiratie, atunci munceste!".


Fecioara

S-ar putea sa ti se para astazi ca se joaca cineva cu tine. Iar tu, desigur, nu prea esti in dispozitie sa accepti glume nefaste. Nici nu mai stii nici tu ce sa crezi: in viata de cuplu se rastoarna niste planuri, copiii iti dau si ei de furca, colac peste pupaza intampini si niste blocaje financiare. Daca stai putin si analizezi, s-ar putea sa constati ca, de fapt, se intampla exact lucruri care ti-era frica sa nu cumva sa se intample. E momentul, asadar, sa constientizezi ca mintea ta este cea care creeaza realitatea.


Balanta

S-au intamplat destule lucruri in ultima perioada, asa ca ai astazi prilej de meditatie. Numai ca esti tentat sa tragi concluzii dintre cele mai prapastioase, sa faci scenarii dintre cele mai negative. S-ar putea sa traiesti adevarate spaime, poate ti se pare ca esti in pericol, ca cineva te ameninta, ca familia ta are ceva de pierdut. Stai linistit, totul se intampla din cauza presiunii la care te-ai expus. Ar trebui astazi sa te convingi ca exista o luminita la capatul tunelului. Linisteste-te si vei putea face niste conexiuni care sa te mai scoata putin din starea de palpitatie.


Scorpion

Esti astazi destul de reticent, de retras, de rezervat. Ai tendinta de a umbla cu niste ascunzisuri, fara sa intelegi nici tu de cine te feresti si de ce te aperi. Dar, pur si simplu, e posibil sa resimti o nevoie de a-ti pazi spatele. De aceea, e de asteptat sa-ti cenzurezi inclusiv limbajul si sa nu spui tocmai ceea ce crezi. Cei din jur reactioneaza la fel pentru ca, din moment ce tu le demonstrezi ca nu ai incredere in ei, e normal sa ocoleasca si ei miezul problemei. E o zi a suspiciunilor si ar fi bine sa iesi mai repede din acest cerc vicios.


Sagetator

Astazi s-ar putea sa pice ceva. Si nu, nu e vorba de ceva ce-ti pica din cer si te rasfata. In cel mai bun caz, daca e vorba de ceva ce vine de sus, ar putea fi o ploaie rece care te scutura bine. Ti se demonstreaza astazi ca ti-ai intemeiat sperante pe baza unor iluzii si ca anumite planuri sunt simple fantezii. Totul se intampla pe un fond de insuficienta financiara. Constrangerile nu trebuie decat sa te mobilizeze. Ai refuzat destul sa iti pui in valoare anumite calitati pe care le ai, asa ca astazi iti poate veni ideea sa schimbi ceva la tine si sa demarezi un proiect, refuzand sa te mai complaci.


Capricorn

Cineva parca a tras o cortina pentru tine si a stins luminile de pe scena unde jucai tu. Prin urmare, astazi ai putea sa simti ca traiesti in bezna. Bezna cam e in cariera ta, in sufletul tau, dar mai ales in mintea ta. Prin urmare, fii fericit! Daca ai atins pragul de jos, a venit timpul sa te ridici si sa mergi mai departe. Secretul este sa-ti redescoperi puterea care zace in tine si sa treci la actiune. Luna e in zodia ta, asa ca initiativele pe cont propriu au cele mai mari sanse de a te propulsa spre succes. Conteaza pe ideile persoanei iubite si ale copiilor!


Varsator

Ai putea intelege astazi ce inseamna sa ramai interzis. Sunt evenimente asupra carora nu mai ai niciun control. Prin urmare, trebuie sa accepti tot ce se intampla si sa dai inainte fie ce-o fi. Culmea e ca nu ai motive reale de ingrijorare, nu ti se pun neaparat piedici. Problema ta cea mai grava este timpul, dusmanul cel mai mare. E bine totusi sa primesti tot ce vine acum spre tine si sa ai incredere ca e timp pentru toate. O prezenta feminina ar putea sa-ti deschida acum larg usile spre afirmare.

Pesti

Teoria conspiratiei ar putea fi astazi pentru tine o explicatie pentru lucrurile care se intampla si pe care nu reusesti sa le legi intre ele. Asa ca, inainte de a crede ca are cineva ceva cu tine, ca iti ascunde ceva cu buna stiinta, vezi daca ai fost tu suficient de clar, de sincer, asigura-te ca ai dat tu toate detaliile care ti s-au cerut. Altfel, din omisiune, din greseala, din neatentie, ai putea starni chiar tu suspiciuni. Din aceste cauze, anumite proiecte sunt puse in pericol si chiar s-ar putea incheia. Nu-i nimic, vin altele. Valorifica-ti creativitatea si vei face impresie!

Sursa:http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii