Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend - 16 - 17 octombrie 2010

ro

16 Oct, 2010 12:15 1055 Marime text

Berbec

O zi minunata de sambata pentru Berbeci ca sa clarifice anumite neintelegeri cu partenerul de viata sau cu colaboratorii. Berbecii se pot comporta atipic, tocmai ei, impulsivi de fel, fiind acum cooperanti si dornici de reconciliere. Poate isi recunosc mai usor greselile si sunt capabili sa rosteasca adevarul cu voce tare. Conjunctia Soare - Mercur din Balanta ii ajuta sa-si aleaga cuvintele si sa obtina raspunsul asteptat din partea celuilalt. Duminica, insa, Luna din Varsator ii agita pe Berbeci. Se pare ca intervine ceva care le schimba starea de spirit. Mai agitati si nervosi, Berbecii trebuie sa se fereasca cu orice pret sa caute nod in papura. Berbecii pot conta acum insa pe sprijinul neconditionat al prietenilor. Numai ei ii pot ajuta astazi pe acesti nativi sa iasa din impas.

Taur

Sambata, Luna din Varsator in careu cu Venus, guvernatoarea lor, s-ar putea sa-i faca pe Tauri sa cada in niste capcane. Unii s-ar putea sa fie prinsi cu minciuna, altii s-ar putea trezi in fata unor acuzatii destul de intemeiate. De aceea, e foarte important ca Taurii sa joace acum cinstit si sa nu ascunda nimic compromitator, mai ales partenerului de viata sau partenerilor de afaceri. Altfel, risca sa se discrediteze. Duminica poate fi pentru Tauri o zi speciala. Mai ales pentru cei care au avut diverse probleme de sanatate in ultima vreme. Aceia, mai cu seama, ar trebui sa se caute la doctor, sa-si refaca niste analize, sa inceapa un tratament sau un regim alimentar inedit. Au acum sansa unui diagnostic corect, mai putin sever decat se asteptau, si a unui tratament care sa dea randament. In rest, Taurii sunt dispusi acum sa rastoarne casa, dulapul, rafturile cu hartii, pentru a pune totul in ordine. Inca ceva: Taurii au poate cea mai mare sansa astazi la jocurile de noroc, asa ca poate completeaza un bilet la loto. Nu se stie niciodata ce poate aduce inspiratia.

Gemeni

Pentru ca Gemenii beneficiaza de forta Soarelui cu care Mercur se afla in conjunctie weekendul acesta, nativii acestei zodii par imuni la tot ceea ce se intampla in jurul lor. Si chiar daca sunt lucruri care ii vizeaza in mod direct, Gemenilor parca nici nu le pasa. Ei vor sa se abandoneze intr-o stare de beatitudine care sa tina macar in aceste doua zile de final de saptamana. Mai ales ca sus amintita conjunctie se petrece pe Casa distractiei si a timpului liber. Nu e nimic mai bun de facut deocamdata pentru Gemeni decat sa mearga la spectacole, sa citeasca ori sa butoneze telecomanda. Socializarea e o idee la fel de buna, mai ales ca ei sunt elocventi si reusesc sa intretina atmosfera, sa spuna glume si sa-i faca pe ceilalti sa rada cu gura pana la urechi. Sunt doua zile bune si pentru Gemenii care vor sa se impace cu copiii ori cu iubitul sau sa stabileasca cu ei raporturi mai amicale decat pana acum. Gemenilor nu le putem ura decat "Distractie placuta in weekend!".

Rac

Racii s-ar putea sa nu prea fie sambata in apele lor. Luna din Varsator face o cuadratura cu Venus din Scorpion. Racii nu sunt deloc rezonabili. Ei se pot simti lezati la cel mai mic cuvant sau la cel mai marunt gest. Aceasta hipersensibilitate ii face pe Raci straini de gandirea logica. Ei nu pot fi rationali, asa ca macar nu ar trebui sa raspunda cu aceeasi moneda si sa raneasca la randul lor. Copiii si persoana iubita pot provoca astazi Racilor motive de disconfort. Duminica trebuie sa fie mai calma, pentru ca si dispozitia Racilor este reversibila. Trigonul dintre Soarele/ Mercur conjuncte in Balanta si Luna din Varsator ii face pe Raci sa-si regaseasca tonusul, unde altundeva daca nu in sanul familiei?! Revederea parintilor sau a unor rude mai in varsta le poate da Racilor motive de satisfactie interioara. Mai ales ca pot aparea si perspectivele unor mosteniri sau daruri, pe care Racii le asteapta de mult si care, iata, se pot concretiza cand aproape nici nu se mai asteptau.

Leu

Soarele le da Leilor weekendul acesta putere sa straluceasca si sa convinga. In conjunctie cu Mercur, Soarele ii impulsioneaza pe Lei sa vorbeasca mult si bine. Ideile lor sunt bine primite, Leii se acordeaza usor cu frecventele celorlalti si primesc inapoi stimulii pe care ii anticipau. Leii care sustin acum examene, care scriu, care tin discursuri, care apar la televizor au forta necesara de a seduce si de a influenta un public cat mai numeros. Duminica, Luna din Varsator formeaza un trigon superb cu cele doua planete in conjunctie. Leii au sansa de a fi apreciati de ceilalti pe scara larga, ceea ce le aduce un beneficiu de imagine si o stima de sine consistenta. Leii ar trebui sa se simta foarte bine in propria piele, dar ar trebui pe de alta parte sa nu abuzeze de popularitatea lor in ascensiune. Daca devin excesiv de autoritari, atunci s-ar putea sa strice din impresia pe care au lasat-o. Leii trebuie sa jongleze acum exclusiv cu farmecul lor si cu persuasiunea, fara sa incerce totusi sa isi indese cu forta ideile in mintea celor care, poate, nu sunt pregatiti sa faca acum un salt in evolutia lor. Leii trebuie sa respecte ritmul de dezvoltare al fiecarei persoane, fara sa se amestece brutal in viata celorlalti. Daca samanta pusa de Leu va cadea pe pamant fertil, atunci cu siguranta ea va da roade.

Fecioara

Conjunctia Soare - Mercur se produce weekendul acesta pentru Fecioare in zona banilor. Nu avem garantii ca Fecioarele vor da peste vreo comoara, cu atat mai putin ca vor castiga la loto. Insa cu siguranta ideile despre cum ar putea sa faca bani vor roi in jurul lor. Pot sosi propuneri, solicitari, ocazii pe care le asteptau. Multe dintre ele se vor putea concretiza chiar zilele acestea. Altele se vor naste doar sub perspectiva unor planuri de viitor. Dar se vor naste. Fecioarele sunt acum foarte ingenioase si in ceea ce priveste administrarea bunurilor. Nativii care vor sa faca acum o investitie durabila se vor dovedi foarte inspirati weekendul acesta. Duminica, Luna se alatura eforturilor depuse de Soare si Mercur. Fecioarele pot fi foarte saritoare. Nimeni din cei care cer astazi ajutorul Fecioarei nu va fi refuzat. Fecioarele sunt excelenti sfatuitori astazi si ii pot orienta pe ceilalti intr-o directie pozitiva. Fecioarele se simt pline de vitalitate, asa ca vor dori sa isi consume cumva energia. Treburile casnice administrative probabil vor face obiectul muncii lor, chiar daca e duminica. Fecioarele pot sa-si revina inclusiv dintr-o convalescenta sau pot sa se vindece pe neasteptate de o afectiune care tot i-a chinuit. De asemenea, Fecioarele care incep un tratament sau o dieta neconventionala vor fi rasplatite acum cu o stare de bine.

Balanta

Balantele nu prea au motive sa se planga, iar daca vor sa aiba, trebuie sa stea mult timp sa le caute. Astrele sunt de partea lor. Conjunctia Soare - Mercur la ei acasa ii lasa imuni la orice alti stimuli si ii face sambata sa se concentreze asupra propriei persoane. Evolutia lor este cea mai importanta. Balantele vor sa progreseze, sa se afirme, sa iasa in fata. Gesturile lor sunt studiate, cuvintele sunt alese cu grija si exersate cu mult timp inainte de a fi rostite. Balantele ar trebui sa se inteleaga zilele acestea cu toata lumea. Ele sunt rationale, dar mai mult decat atat, vad partea plina a paharului, optimismul lor fiind de-a dreptul contagios. De generozitate nu mai vorbim. Ea va fi cu atat mai evidenta duminica, atunci cand Luna din Varsator se leaga prin trigon de cele doua planete in conjunctie pe semnul lor. Balantele au o stapanire de sine iesita din comun si o capacitate foarte mare de a se darui. Ele sar in ajutorul celor aflati in nevoie si ii sprijina prin orice mijloace. Balantele ofera astazi afectiune, sunt de o prietenie fara margini, flirteaza, primind in schimb apreciere. Duminica poate fi pentru Balante o zi a recunoasterii valorii.

Scorpion

Scorpionii sunt cam pusi la incercare weekendul acesta. Luna se afla in Varsator si face aspecte stresante cu planetele aflate pe teritoriul lor. Sambata, Venus intra in vizor si primeste o cuadratura. Relatiile Scorpionilor sunt cam tensionate, lucrurile nu decurg firesc, mai ales acolo unde de ceva vreme mocneste un conflict. Cea mai sensibila zona personala este chiar familia. Nu e neaparat vorba de cearta domestica, ci de dezamagire, de deziluzie legata de cineva drag, care le inseala acum asteptarile. Scorpionii se pot lasa atrasi intr-un lant vicios de sentimentalisme ieftine, pot judeca emotional si pot raspunde provocarilor cu gesturi pe care s-ar putea sa le regrete. Duminica, vine randul lui Marte sa alcatuiasca o cuadratura cu Luna. Multi Scorpioni s-ar putea sa iasa de-a dreptul la atac. Daca ceva nu le convine, atunci cei de acasa sa se tina bine! Scorpionii vor lua masuri, unele dintre ele imbracand nuante coercitive. Scorpionii pot fi drastici, sunt situatii pe care nu le mai tolereaza si vor sa puna lucrurile la punct. Adica sa-i puna pe ceilalti la punct. Scorpionii isi pierd usor cumpatul astazi, asa ca trebuie sa se gandeasca bine inainte sa strice ceva ce cu greu mai poate fi reparat.

Sagetator

Sagetatorii au un weekend solicitant. Pentru unii, de-a dreptul epuizant. In primul rand, ei sunt pusi in situatia de a-si exercita functia comunicarii pana la ultimul strop de energie. Sambata, prietenii sau un grup/ organizatie la care sunt afiliati le pot stoarce ultimele rezerve de informatie. Sagetatorii sunt chemati la bara, li se cere sa se exprime, sa-si expuna si sa isi apere un punct de vedere. Sagetatorii ar trebui sa priveasca totusi aceasta zi ca pe un moment oportun de afirmare, sa vada beneficiile luminilor rampei. Prin ceilalti, Sagetatorii pot fi acum propulsati inainte, catre statutul de purtatori de cuvant sau de reprezentanti de seama intr-un anumit domeniu de activitate. Duminica, succesul in comunicare face ca orice sacrificiu depus in ultima vreme sa merite efortul. Sagetatorii pot culege din plin roadele stradaniei lor. Aspectele pe care le face Luna in Varsator converg spre afirmarea Sagetatorului prin arta cuvantului. Toti cei care scriu, vorbesc ori se exprima in public pot da astazi lovitura. Cu mic cu mare, fiecare Sagetator s-ar putea sa aiba astazi de trecut un test in fata unei audiente. Sortii sunt de partea lor.

Capricorn

Conjunctia Soare - Mercur le centreaza Capricornilor atentia pe statutul lor social. Ei vor sa arate ca sunt cineva, ca au dreptate, ca lumea trebuie sa ii asculte, ca trebuie sa iasa ca ei. Din fericire pentru ei si pentru imaginea lor, Capricornii sunt totusi prudenti si atenti cu nevoile celorlalti. Si cu imaginea lor, desigur. Sambata, Luna face un trigon cu Saturn, ceea ce le da stapanire de sine si ii tine departe de relatii emotionale. Capricornii se pot stapani, redescopera autocontrolul, nu fac gesturi necugetate si ii inteleg pe ceilalti, mai ales daca din contextul general sunt semne ca ei au un beneficiu. Acest castig poate fi atat de natura financiara, cat si de plus la capitolul nume - renume. Duminica, Luna in Casa banilor in trigon cu planetele aflate in conjunctie le confera Capricornilor intelepciune financiara. Ei pot chibzui foarte bine cheltuielile si sunt pusi pe economii. Capricornii stiu sa dramuiasca acum si ultimul banut. Chiar daca sumele pe care le manipuleaza nu sunt semnificative, ei pot fi acum foarte mandri de ei. Ei nu vor da banii decat pe investitii necesare. Mai mult, sunt semne clare de revigorare financiara. Ele pot aparea de unde nici cu gandul nu gandeau, asa ca trebuie sa fie optimisti si sa se deschida in fata oportunitatilor. In materie de prieteni si cerc de cunostine, Capricornii ar putea sa traiasca duminica niste dezamagiri. Unii dintre ei nu le acorda sprijinul scontat. Per total, Capricornii ar face bine sa vada partea plina a paharului si sa se concentreze pe ceea ce au, nu pe ceea ce le lipseste!

Varsator

Weekendul acesta, Varsatorii sunt chemati la un tur de forta. Conjunctia Soare - Mercur din zona cunostintelor si idealurilor superioare ii provoaca pe Varsatori sa isi impartaseasca experienta de viata. Lucrurile stau cam asa: Varsatorul are cuvantul, vorbeste, da lectii, iar ceilalti nu pot decat sa asculte si sa le soarba cuvintele. Sambata, Luna in trigon cu Saturn le da o aura de intelepciune, de superioritate. Parca tot ceea ce spun acum Varsatorii este indubitabil, nu poate fi combatut. Ei se afirma prin consistenta ideilor si prin vastul univers al cunoasterii. Varsatorii care se gasesc acum in fata unui auditoriu au capacitatea de a fermeca prin simpla prezenta si de a face fani prin forta discursului. Duminica, e adevarat, Varsatorii ar putea intampina opozitie. Marte din casa reputatiei face o cuadratura cu Luna aflata pe semnul lor. Aspectul tensionat ii poate pune pe Varsatori in pozitia de a lupta pentru o idee sau chiar pentru o functie, pentru un loc pe scena sociala. Ei nu trebuie sa isi piarda controlul si e imperativ pentru ei sa isi masoare cuvintele. Daca sunt pusi in fata unui duel, vor da toate cartile pe fata. Diplomatia pare a fi insa de partea lor, asa ca ar fi bine sa faca din ea cel mai de nadejde aliat.

Pesti

Pare a fi a doua saptamana consecutiva in care Pestii au framantari existentiale si nu reusesc sa se deconecteze pentru a intra in atmosfera de weekend. De data aceasta insa, frecventa pe care vibreaza Pestii este net superioara. Luna in Varsator ii stimuleaza spre o introspectie fertila. Mai mult, cu planetele din Balanta, Pestii pot dezlega sambata taine si mistere. Pestii capata acces la niste revelatii si pot sa regandeasca lucrurile. Daca pana acum au privit intr-o anumita directie, s-ar putea ca Pestii sa aiba ocazia si sansa de a face o schimbare de perspectiva. Orice studiu ezoteric, orice aplecare spre spiritualitate, orice tentativa de a accede la esenta, de a cauta adevarul fiintei, poate fi incununata de succes. Multor Pesti le poate fi greu sa accepte realitatea, dar ei trebuie sa isi modifice radical filosofia de viata. Duminica, in urma reflectiilor care nu le dau pace, Pestii pot ajunge la concluzia ca trebuie sa taie raul din radacina. Acum ori niciodata! Conjunctia Mercur - Soare functioneaza ca o solie divina pentru ei. Pestii pot avea curajul sa recunoasca adevaruri incomode, sa aduca la lumina situatii care nu le convin. Ei au puterea de a spune lucrurilor pe nume, de a nu se mai ascunde dupa deget si de a spune verde in fata ceea ce gandesc. Chiar daca intampina opozitie, chiar daca stiu ca risca sa sufere, Pestii, cu toata vulnerabilitatea lor, nu mai pot sa dea inapoi. Ca sfat general, ei trebuie sa lase deoparte ideile preconcepute si sa recunoasca acolo unde au gresit. Mai mult, schimbarea trebuie sa inceapa cu ei si ar fi bine sa nu-i forteze pe ceilalti sa se adapteze dupa chipul si asemanarea lor!

Sursa: http://www.astrocafe.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii