Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă CSM Constanța s-a calificat în sferturile ETTU EuroCup Women

ro

16 Nov, 2023 09:30 843 Marime text
 
Formația feminină de tenis de masă CSM Constanța continua aventura în competiția continentală intercluburi ETTU EuroCup Women, realizând performanța de a se califica în sferturile de finală.
 
În optimi, formația constănțeană a întâlnit în deplasare, în orașul Vic, din provincia Barcelona, echipa spaniolă Girbau Vic TT, de care a dispus cu o dublă victorie.
 
În primul meci, CSM Constanța s-a impus cu impus cu 3-2, prin victoriile aduse de Elena Zaharia (3-2 cu Charlotte Carey), Bianca Mei-Roșu (3-1 cu Silvia Coll) și Alina Mușat (3-2 cu Charlotte Carey).
 
După ce constănțencele au pierdut de două ori la japoneza Airi Abe, Alina Mușat s-a impus cu 3-2 în fața britanicei Charlotte Carey.  

În al doilea meci, a fost tot 3-2 pentru CSM Constanța, ca în ziua precedentă, victoriile fiind obținute de Elena Zaharia (3-2 cu britanica Charlotte Carey), Bianca Mei-Roșu (3-0 cu spaniola Camila Moscoso) și Alina Mușat (3-0 cu Charlotte Carey), în timp ce gazdele și-au adjudecat două jocuri prin japoneza Airi Abe.

​În sferturi de finală, echipa de pe litoral va întâlni un adversar clasat pe locul trei într-una dintre cele patru grupe din Champions League.

Felicitări, fetelor și staff-ului condus de Viorel Filimon, din care mai fac parte antrenoarea Anamaria Sebe și psihologul Miora Șincan! Sistemul de desfășurare a competiției prevede, din faza următoare, meciuri între cele 4 echipe rămase în competiție și 4 echipe care se vor clasa pe locul 3 în grupele Champions League. Tragerea la sorți va avea loc în decembrie, iar meciurile din sferturile de finală se vor juca în ianuarie 2024. CSM Constanța va lupta cu o echipă venită din Champions League pentru accederea în semifinalele EuroCup Women! Hai, Constanța!


Sursa foto: Facebook (Tenis de Masă Constanța)
 
Citește și:

 
UPDATE. Tenis de masă
CSM Constanța, debut în al doilea stagiu ETTU Cup
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii