Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța „Pentru România!“, a strigat Elena Zaharia, după ce a învins-o pe japoneza Rin Mende la Campionatul Mondial

ro

02 Dec, 2023 13:39 1104 Marime text
 
La Campionatul Mondial de tenis de masă pentru juniori, din Slovenia, de la Nova Gorica, Elena Zaharia, de la CSM Constanța, va evolua astăzi, 2 decembrie 2023, în sferturile probei de simplu Under-19, iar victoria îi asigură medalia de bronz.
 
Sportiva de pe litoral se va duela pentru pătrunderea în semifinale cu Park Gahyeon (Coreea de Sud), de la ora 17.15.
 
În optimi, Elena Zaharia a realizat o victorie prețioasă, contra japonezei Rin Mende, scor 4-3 (11-6, 5-11, 11-5, 12-14, 11-8, 9-11, 12-10)!
 
„Pentru România!“, a strigat Elena, în culmea bucuriei, după impresionantul success.
 

Elena Zaharia are zâmbetul pe buze, după ce a pătruns printre primele opt sportive ale probei de U19 simplu feminin. Calificarea în sferturi a însemnat și revanșa în fața niponei Rin Mende pentru meciul din proba pe echipe, iar de această dată întâlnirea dintre cele două a fost la fel de strânsă, cu o derulare impresionantă în favoarea jucătoarei din România, este mesajul Federației Române de Tenis de Masă.

 
Lotul României (masculin și feminin) este condus la Mondiale de antrenorii Viorel Filimon (Constanța), Vasile Florea, Elena Sebe (Constanța) și Alexandru Dincă, iar psiholog este constănțeanca Mioara Șincan.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)
 
Citește și:


Tenis de masă Constanța
„Mândrie tricoloră!“. Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu, medalie de bronz la Campionatul Mondial
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii