Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gânduri frumoase pentru elevi Bogdan Huțucă, deputat PNL - „Educația este cea mai bună trambulină spre o carieră de succes"!

ro

11 Sep, 2023 13:37 740 Marime text


 

Mulți elevi sunt emoționați de fiecare dată când se termină vacanța de vară și începe un nou an școlar! Prima zi de școală este un moment deosebit, iar majoritatea copiilor au nevoie de cuvinte încurajatoare pentru a păși mai optimiști în băncile școlii.

 
De aceea, sunt binevenite toate mesajele  menite să-i încurajeze pe cei mici în prima zi de școală.

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă le transmite tuturor copiilor, părinților și cadrelor didactice să se bucure de fiecare moment.

„Succes în noul an școlar tuturor copiilor, părinților și cadrelor didactice din județul Constanța! Cu susținere, colaborare și determinare, fiecare copil are o șansă la un viitor mai bun, pentru că educația este cea mai bună trambulină spre o carieră de succes!

Le doresc copiilor ca, în această călătorie școlară, să se bucure de fiecare moment. Sprijiniți de părinți și dascăli, să transforme fiecare experiență într-o oportunitate de dezvoltare personală. Da, România are copii talentați cu abilități excepționale, care merită toată atenția", a transmis deputatul liberal.


Citește și:

Declarații de avere. Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii