Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hooligans ai PDL Constanta Violente impotriva femeilor la intrunirea CCJ

ro

31 Jul, 2010 19:44 1212 Marime text

Unii reprezentanţi ai PDL Constanţa au ţinut să-şi dovedească supremaţiafizică asupra colegelor de partid pe care le-au îmbrâncit, le-au scuipat şile-au stropit cu apă sau cu ce le-a venit la îndemână.

Deputatul PDL Constanţa, Maria Stavrositu, a fost ţinta acestor atacuri dinpartea susţinătorilor lui Mircea Banias, cel care a contestat alegerea ei înfruntea organizaţiei municipale. În timpul discursului său, de-a lungul căruiaa fost mai mult bruiată, Maria Stavrositu s-a trezit că primarul de la Castelu,Nicolae Anghel, i-a smuls din mână convocatorul. Pedelistul s-a răzbunat pefoaia de hârtie, a mototolit-o şi apoi a rupt-o în faţa celor prezenţi stârnindindignarea celor care nu-şi pierduseră controlul. Democrat-liberala a avut desuportat şi alte gesturi din partea aşa-zişilor colegi, care au uitat de bunacuviinţă. „Domnul Florea Constandin şi alţi colegi de-ai dumnealui m-au scuipatşi m-au stropit cu apă. Nu este normal să existe astfel de gesturi", a declaratMaria Stavrositu, care, în ciuda gesturilor reprobabile ale colegilor săi, adeclarat totuşi că nu îi va reclama mai departe pentru că este de părere călucrurile trebuie rezolvate în cadrul organizaţiei.

 

Politica e dură

 

Şi o altă doamnă a primit o demonstraţie despre diferenţele dintre sexultare şi sexul slab. Elena Ivănescu, secretarul general adjunct al organizaţieijudeţene PDL Constanţa, a fost pe fază şi nu a căzut pe spate atunci cândacelaşi Nicolae Anghel i-a tras scaunul. „Domnul Anghel i-a tras doamneiIvănescu scaunul de sub şezut", a confirmat şi Maria Stavrositu. De precizat căîntrunirea a debutat cu violenţe încă de dimineaţă, când democrat-liberalii s-auîmbrâncit între ei la intrare, unii fiind nevoiţi să plece de la şedinţă cu vânătăişi julituri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii