Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaziune fiscala de 18 miliarde de lei vechi, la Cernavoda

ro

01 Jun, 2010 17:32 1472 Marime text

Patru persoane din localitatea Cernavodă sunt cercetate de către oamenii legii, fiind suspectate de comiterea infracţiunilor de delapidare, fals intelectual şi abuz în serviciu faţă de interesele publice, prejudiciul creat în perioada 2006 - 2010, fiind de aproximativ 1.800.000 de lei.

În urma investigaţiilor poliţiştilor s-a stabilit faptul că Iulia Ionel, de 44 de ani şi Maria Hatlovschi, de 38 de ani, ambele din Cernavodă, prin falsificarea documentelor financiar-contabile de plată ale salariilor angajaţilor, şi-au însuşit din gestiune, în mod ilegal, aproximativ 300.000 de lei. Tototdată Iulia Ionel şi Nicoleta Dode, de 39 de ani, tot din Cernavodă, prin falsificarea documentelor financiar contabile, au virat în mod ilegal în contul societăţii comerciale SC KATARING SRL, administrată de Marian Dode, de 41 de ani, aproximativ 1.500.000 de lei.

Trei dintre cei patru, Ionel, Hatlovschi şi Dode Marian, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru complicitate la delapidare cu consecinţe deosebit de grave, fals material în înscrisuri oficiale, evaziune fiscală şi fals intelectual, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • axiopolis 03 Jun, 2010 11:54 Pai cum altfel sa procedeze domnule acesti angajati, cand se afla de ani buni sub protectia sarlatanului Dode Iulian, mare sef la politia Mamaia? Poate va intrebati cate case si terenuri au politistul si gashca? A se verifica, sunt multe. Sunt atatia cernavodeni si constanteni care stiu de cate ori l-a salvat politistul pe frate’su si cumnata, Marian si Nicoleta Adela Dode. Cate dosare s-au musamalizat de catre Dode politistul, la politia Cernavoda? Si pentru ma’sa, ta’su, nu numai pentru frat’su. Asa oameni ajung sefi si cica sunt oamenii legii. Sa se faca oare lumina in cazul asta? Miram-as. Deja pentru o zi, Nicoleta Adela Dode a fost partinita. De ce oare? S-au lafait in bani cu totii, au „lucrat” din greu. Acest sef de la Mamaia, fost politist pe economic la Cernavoda si probabil inca mai este mana in mana si cu DOCTORII (Miu, Stirbu – fost dir economic, etc.) si cu P-E-S-T-I-I, un „pestisor” fiindu-i chiar fin. Nu stiti ce e in Cernavoda? Acvariu. E greu cu Dode pt care canta Salam la botez, cautati pe Youtube. Continuati investigatiile. Multa bafta!