Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contrabanda cu tigari prin curier

ro

28 Mar, 2010 21:06 1793 Marime text

Cazurile de contrabandă cu ţigări prin intermediul serviciilor de curierat s-au înmulţit. Potrivit şefului Poliţiei Transporturi, Dan Roşoga, în ultimele două săptămâni poliţiştii au descoperit cinci astfel de tentative de contrabandă.

Unul din cele cinci colete cu ţigări de contrabandă a fost descoperit la Aeroportul Otopeni şi alte două la Băneasa. Coletele ar fi trebuit să ajungă în Anglia şi Italia. În total, a precizat Roşoga, au fost confiscate aproximativ 3000 de pachete de ţigări. De asemenea, pentru fiecare colet cu ţigări de contrabandă descoperit, a fost începută urmărirea penală împotriva persoanei care l-a expediat.

Mai mult, potrivit lui Roşoga, poliţiştii descoperă săptămânal colete cu ţigări netimbrate destinate unor persoane aflate în vestul Europei.

Ţigările de contrabandă descoperite până acum de poliţişti provin din Republica Moldova şi Ucraina, dar au fost expediate, prin intermediul serviciilor de curierat din România, de către cetăţeni români, iar la destinatar au fost trecute numele altor români aflaţi în ţările din vestul Europei, cu precădere Belgia, Olanda şi Italia, dar şi Marea Britanie, a adăugat şeful poliţiei Transporturi.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii