Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bancul spus de Traian Basescu la Dan Diaconescu in direct

ro

30 Dec, 2009 04:48 2866 Marime text

basescudan.jpgSe duc la Dumnezeu Barack Obama, Dmitri Medvdedv şi Traian Băsescu. Fiecare să îi ceară ceva.

Obama: „Doamne, vreau să ştiu când va fi fericit poporul meu?". Se agită îngerii, vin imediat şi-i şoptesc lui Dumnezeu, care spune: „Nu în mandatul tău".

Medvedev: „Doamne, când va deveni Rusia imperiul care a fost?" Se agită îngerii, se consultă şi-i şoptesc lui Dumnezeu care îi spune: „Nu în mandatul tău".

Băsescu: „Doamne, când se va termina corupţia în România"?. Pleacă îngerii, se consultă. Trece un timp destul de lung şi nimic. Vin, iar pleacă, iar se consultă. Într-un timp, Dumnezeu îi spune lui Băsescu: „Nu în mandatul meu".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mda 31 Dec, 2009 14:43 Metine zi mai tare ca nu te aude.
  • metin cerchez 30 Dec, 2009 11:14 sa spuna si bancul cu spalre de bani evaziune bani intrati in camoania electorala a lui basescu prin videoprod industries din londra -bani din sua de la adventisi-aia dadeau bani la biserica si maafiotii ii bagau in jocuri de noroc tip suta la suta adevarat-mercedesurile erau cumparate cu 18 mi euroin acte 60 mi ap erau 35 mi in acte 90 s a m d sa vedem ce va zice fbi ptr ca dna si sri si sie sint in miinile lor....videoprod ind apartine deputat pdl danut liga fosta mina dreapta a lui basescu la primaria capitalei..