Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Mangalia Audieri în Dosarul 2 Mai. Tatăl lui Sebi - „Tot ce vedem ne aduce aminte de băiatul nostru”

ro

09 May, 2024 13:42 581 Marime text


Tatăl lui Sebi a oferit instanței detalii cu privire la modul în care a aflat despre decesul băiatului său.

Accidentul ne-a distrus! Sebi era totul pentru noi! Din ziua accidentului, noi nu mai suntem ceea ce am fost. Suntem niște oameni terminați. Toată familia este afectată. Eram foarte apropiați de copii. Despre accident am aflat în timp ce eram la muncă, eram în pauza de masă. M-a sunat o doamnă de la pompe funebre și mi-a spus că băiatul meu a murit într-un accident rutier. Am închis, am crezut ca este o glumă. Mi-am sunat soția. Am sunat-o pe doamna. Era surprinsă ca nu am aflat de la poliție de la accident. Mi-a spus că trupul băiatului meu a fost rupt în două. Mi s-a cerut 500 de lei pentru că l-au ridicat de pe șosea și l-au dus la morgă. După accident, am plecat la Mangalia, să ne ridicam copilul. Am ajuns la morgă unde ni s-a spus că sicriul va fi sigilat. Trupul a fost pus pe bucăți în sicriu. Ca pe un puzzle. Capul era singura parte întreagă. Toată ziua suntem la cimitir, la Sebi. Viața noastră s-a schimbat total. Tot ce vedem ne aduce aminte de băiatul nostru. Sebi era pasionat de fotografie și de filmare. Voia să devină regizor. Avea la el o cameră video. La momentul impactului s-a activat și s-a filmat totul sonor. Se aude totul, țipetele copiilor, ambulanțele, martorii. Nici până în ziua de azi drumul respectiv, pe unde a avut loc accidentul, nu este reabilitat", a declarat Valentin Olariu.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Citește și: 
Audieri în Dosarul 2 Mai Imaginile tragediei, în cuvinte - Mama lui Sebi - „Viața noastră ca familie s-a terminat. Cimitirul a devenit o a doua noastră casă”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii