Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EHF European League Intrare liberă la CSM Constanța - MOL Tatabanya KC. Meciul decisiv! „Haideți să umplem din nou Sala Sporturilor!“

ro

28 Nov, 2023 11:01 996 Marime text
 
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța joacă, marți, 28 noiembrie, de la ora 19.45, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, cu formația maghiară MOL Tatabanya KC, cel de-al cincilea meci din grupe în EHF European League, decisiv pentru calificarea în faza principală a competiției!
 
Echipa constănțeană este liderul neînvins al Grupei H și mai are nevoie de o victorie pentru a termina pe primul loc, dar și o remiză i-ar asigura prezența în Main Round.
 
În clasament,  CSM Constanța (7 puncte) este urmată de Sporting Lisabona (4p), Tatabanya (4p) și Chrobry Glogow (1p), înainte de penultima etapă din grupe.
 

Parcursul aproape perfect al băieților noștri a început chiar cu succesul din Ungaria, 29-24 la Tatabanya, dar maghiarii au rămas în cursa calificării după victoriile cu Chrobry Glogow și Sporting Lisabona. Absenți la primul meci, Topic, Peric și Gyori au revenit în lot, iar Tatabanya a câștigat ultimele jocuri din prima ligă a Ungariei, inclusiv duminică, 22-21 în deplasarea de la Balatonfuredi. După un veritabil forcing, Nistor, Vasile & comp băieții noștri rămân conectați 100% la tensiunea meciului crucial de marți seară. Și speră să-și ia energia din… tribune! Haideți să umplem din nou Sala Sporturilor, ca la victoriile cu Sporting și Glogow! Să fim AL OPTULEA jucător! Să fim o SINGURĂ ECHIPĂ! INTRAREA ESTE LIBERĂ! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:


CSM Constanța, victorie mare cu Tatabanya
George Buricea - „Suntem mândri să reprezentăm România în Europa“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii