Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exemplar! Victorie in zece oameni

ro

02 Sep, 2002 00:00 528 Marime text

AS Midia Navodari - Foresta Suceava 2-1

Echipa lui Leonida Nedelcu a evoluat aproape tot meciul in inferioritate numerica

Succesul echipei AS Midia trebuie trecut in manualele de fotbal. Ramasa inca din minutul 4 in zece jucatori, in urma eliminarii lui Paraschiv, autorul unui fault din pozitie de ultim aparator, tanara echipa din Navodari a reusit sa se impuna cu 2-1, intorcand rezultatul de la 0-1. Nimeni nu se astepta la acest lucru si totusi Midia a reusit, dand dovada de foarte multa ambitie. Chiar daca nu a excelat prin joc, ea s-a impus la capitolul angajament. Insa s-a vazut clar lipsa de experienta a unor pusti ca Vasiliu, Boras, Truta, Borza sau Ochia. A placut si asezarea in teren a acestor tineri, Leonida Nedelcu combinand cu succes tineretea cu maturitatea ultimilor "mohicani" D. Petre, L. Stefan, Curumi, Miu sau Tudorici.Oaspetii au avut un inceput de meci mai bun. Ei au reusit sa inscrie prin Andriesi (17), care a trimis printre picioarele lui Vasiliu, atacantul forestier fiind excelent gasit cu o pasa de la mijloc a lui Gherine. Curumi (29) a egalat cu un sut plasat din interiorul careului, golul victoriei fiind semnat de Roman (70), ce a reluat direct din voleu o minge "balbaita" in apararea Forestei. Oaspetii au avut doar doua ocazii in tot meciul prin Popa (3) si Andriesi (13), in timp ce Midia a mai ratat prin Miu (38), Borza (40, 56).

"Paraschiv a fost tras de tricou"

Sandu Pitulice (Foresta): "Dorinta de victorie a Midiei trebuie remarcata. Este de admirat felul in care s-au daruit in teren. Echipa noastra este destul de tanara, bazata pe vanzarea de jucatori. Am pierdut din cauza unor greseli personale, a unei gandiri copilaresti, puerile. N-am crezut ca la Divizia B pot exista asemenea greseli de marcaj, de dublaj. Toti jucatorii sunt vinovati. Nu au nici o scuza. Cu atat mai mult cu cat au jucat cu un om in plus".Leonida Nedelcu (AS Midia): "Aceste trei puncte sunt foarte importante pentru noi pentru ca am jucat cu un om in minus. La faza in care Paraschiv a fost eliminat a fost, initial, tras de tricou. Arbitrul nu a observat. A fost un meci de infarct. Faptul ca am revenit este numai meritul baietilor. Mai este foarte mult de lucru. Lotul nostru este foarte "subtire". Am intrat pe lateral cu multi copii. De luni, avem foarte mult de munca. Va trebui sa cautam sa jucam mai bine pe toate compartimentele. Nu avem solutii de schimbare. Viitorul este foarte intunecat. Trebuie sa mai aducem 1-2 jucatori cu experienta pe fiecare compartiment. Baietii au ascultat tactic, au respectat ce le-am spus, dar nu poti sa incropesti asa tot timpul. Au plecat sapte jucatori si a venit doar unul. Sunt convins ca vor creste si Ochia si Borza, dar are cineva rabdare? ".

Aparam cu Stan si Bran

Cu un lot restrans valoric, Leonida Nedelcu are probleme inaintea meciului cu Dacia Unirea Braila de saptamana aceasta, deoarece Paraschiv a lasat o gaura mare in aparare. Problemele apar insa pe toate posturile. Chiar si pe cel de portar, acolo unde Vasiliu este prea "crud", iar Miron, accidentat la acest meci, este iesit din forma la care se afla cand era in vizorul Stelei. Nedelcu crede ca nici unul nu se ridica la pretentiile unei echipe de Divizia B. "Este greu si cu Miron. Ce fac: il scot pe Stan si-l bag pe Bran".

Aradenii s-au plictisit repede

Printre VIP-urile prezente la oficiala din Navodari i-am putut remarca pe fostul director sportiv al Forestei, Mircea Crainiciuc, actualmente la Farul, dar si componentii formatiei UTA. Sositi la meci in minutul 24, acestia din urma s-au plictisit destul de repede, plecand in minutul 55.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii