Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Zgabercea, 12 etape suspendare la rugby

ro

14 Apr, 2009 02:56 1054 Marime text

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Rugby a luat luni deciziile în urma scandalului de la meciul dintre Dinamo şi Farul de sâmbătă, întrerupt în urma violenţelor din teren.

Au fost dictate în total 81 de etape de suspendare, fiind suspendaţi preşedintele Farului, doi jucători de la Farul şi şapte de la Dinamo. În plus, terenul lui Dinamo a fost suspendat pentru două etape.

Iată sancţiunile dictate de FRF:
Clubul Farul Constanţa: Cristian Zgabercea (preşedinte) - suspendare 12 etape şi 3.000 de lei amendă; Bidzina Samhkaradze (jucător) - suspendare 10 etape şi 1.000 de lei amendă; Giorgi Koshitashvili (jucător) - şapte etape suspendare şi 600 de lei amendă; Virgil Năstase (antrenor secund) - ultim avertisment.
Clubul Dinamo Bucureşti: Valentin Calafeteanu (jucător) - şapte etape de suspendare şi 600 de lei amendă; Costică Merţoiu (jucător) - şapte etape de suspendare şi 600 de lei amendă; Nicolae Rus (jucător) - şapte etape de suspendare şi 600 de lei amendă; Cosmin Raţiu (jucător) - şapte etape de suspendare şi 600 de lei amendă; Stelian Burcea (jucător) - şapte etape de suspendare şi 600 de lei amendă; Flavius Dobre (jucător) - şapte etape de suspendare şi 600 de lei amendă; Darie Curea (jucător) - zece etape de suspendare şi 1.000 de lei amendă; Daniel Neaga (antrenor) - ultim avertisment; Dreptul de organizare a meciurilor pe teren propriu suspendat pentru două etape.
Ambele părţi au dreptul să facă apel la aceste decizii în cinci zile calendaristice.
De asemenea, Departamentul Competiţii al FRR, a omologat rezultatul de 5-0 pentru Dinamo Bucureşti. Farul este sancţionată cu scăderea unui punct din totalul punctelor acumulate în clasament, precizează un comunicat al secretarului general al FRF, Adrian Dumitrescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii