Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Multumiri de la „capitan"

ro

09 Feb, 2010 15:02 1233 Marime text

terry.jpgJohn Terry le-a mulţumit fanilor lui Chelsea pentru felul în care a fost primit pe Stanford Bridge la meciul contra lui Arsenal. Într-un interviu acordat jurnaliştilor de la The Sun, Terry a admis că a fost şocat de primirea făcută după ce într-o singură săptămână pierduse banderola de căpitan a naţionalei şi fusese huiduit copios de 25.000 de oameni la meciul din deplasare cu Hull.

„Aş vrea să mulţumesc tutoror celor care au fost la meci. Nu mă aşteptam la aşa ceva. A fost o zi emoţionantă pentru mine şi felul în care am fost tratat de fani în aceste două săptămâni a fost de-a dreptul incredibil. Am plecat de la meci plin de încredere şi mai bucuros ca niciodată şi aş dori să pot mulţumi fiecărui fan în parte. O spun din inimă", a declarat Terry pentru tabloidul britanic.

Fanii lui Chelsea au cântat minute în şir „Terry e singurul căpitan al Angliei", iar fundaşul a jucat exemplar în meciul cu Arsenal. El riscă un proces de divorţ extrem de costisitor şi pierderi financiare uriaşe din contractele de publicitate după ce presa a dezvăluit că a avut mai multe aventuri extraconjugale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii