Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie la Teatrul „Oleg Danovski" Artistul Cornel Agop a murit înecat cu o bucată de kebab

ro

05 Apr, 2011 02:24 4171 Marime text
Agop.jpgCornel Agop, bariton în corul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski" din Constanţa a trecut, sâmbătă seara, în nefiinţă. Artistul a suferit o asfixie mecanică. El s-a înecat cu o bucată de kebab, pe care îl cumpărase de la un bufet din apropierea Gării.

Trupul său neînsufleţit a fost depus la Casa Albastră, unde-l veghează rudele, prietenii şi colegii. „A avut o moarte prematură, subită şi stupidă. Nu trebuia să se întâmple aş ceva. Văd că Dumnezeu îi ia pe cei mai buni. Cornel lucra la Teatru de 25 de ani. Era un om muncitor, binevoitor, era o persoană de care nu vroiai să te desparţi. Sunt răvăşită de moartea lui", a declarat Daniela Vlădescu, directorul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski".

cap_5.jpgDe altfel, şi colegii s-au întristat de moartea celui care a fost Cornel Agop. Zeci de mesaje au postat pe un site de socializare. „Doamne, am mai pierdut un coleg drag... Dumnezeu să-l ierte şi să ne ierte şi pe noi dacă l-am supărat cu ceva!", a scris Raluca Daraban. „Cornel a lăsat un vid în urma lui şi vom simţi asta din plin!", a semnat Maria Rotari Ţoropoc. Colega sa Luminiţa Cristea scrie: „Cornel era cel care în momentele de tensiune de la repetiţii ştia mereu ce să spună pentru a ne binedispune. Era sarea şi piperul. Era colegul pe care niciodată nu-l vom uita". Colegii îi vor simţi mereu lipsa: „Încă nu pot să cred. Cornel era firul roşu, care mereu aducea un zâmbet printre noi şi cu reacţiile lui reuşea să ne detensioneze. În 20 de ani nu l-am auzit niciodată vorbind de rău pe cineva ori măcar exprimând un gând negativ! Un «zăpăcit» cu un suflet minunat! Cu siguranţă, îi vom simţi lipsa! Dumnezeu să-l ierte şi să-i odihnească sufletul în pace, iar familiei să-i dea puterea de a merge mai departe!", scrie Carmen Marinela Mara. „Dumnezeu să-l ierte! A fost un om minunat, care ne încânta cu povestirile lui, cu felul de a fi, cu umorul şi cu profesionalismul său. Amintirea lui va dăinui pentru totdeauna în sufletul meu ca aceea a unui MARE ARTIST!", a consemnat Cătălin Ţoropoc. Cornel Agop va fi depus azi, la ora 12.30, în holul Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski", după care va fi dus la Biserica Sf. Gheorghe, unde va fi oficiată slujba religioasă. Cortegiul funerar se va îndrepta spre Cimitirul Central din Constanţa, unde Cornel Agop îşi va dormi somnul de veci.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • joe 05 Apr, 2011 09:16 nici n-am cum sa comentez un asemenea eveniment :|