Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teliceanu a spus adio Directiei de Tineret

ro

26 May, 2009 02:10 2323 Marime text
claudiu_teliceanu_09.jpgLiberalul Claudiu Teliceanu a prezentat, ieri, bilanţul Direcţiei Judeţene pentru Tineret (DJT) Constanţa, pe care a condus-o timp de trei ani şi jumătate. 

Potrivit acestuia, din luna august 2005, când a preluat funcţia de conducere, instituţia în cauză s-a dezvoltat şi a înregistrat o evoluţie rapidă. A fost eliminat deficitul de 20 miliarde lei vechi, taberele nu mai sunt jalnice şi s-a reuşit atragerea tinerilor în tabere în această perioadă de trei ani, susţine Teliceanu. La capitolul eşecuri, liberalul a precizat că are o „mare nerealizare", şi anume faptul că nu a reuşit să înfiinţeze un centru de formare şi consiliere pentru tineri. Ex-directorul nu şi-a asumat vina în toalitate, ci a explicat că acest centru nu există în prezent datorită refuzului autorităţilor locale de a colabora cu DJT. În fapt, şedinţa de bilanţ ar fi trebuit să se finalizeze cu o predare-primire a mandatului, însă PD-L-ista Cristina Brânzoi, cea care îi va lua locul, nu a fost prezentă la eveniment. Motivul: nu a primit ordinul de primire de la minister, iar instalarea pe funcţia de conducere a Direcţiei de Tineret nu ar fi putut fi realizată în mod oficial. Schimbarea se va produce în următoarele zile, iar liberalul Claudiu Teliceanu nu va rămâne pe o funcţie inferioară în instituţie. El a declarat că îşi va continua cariera în politică în cadrul PNL şi, în paralel, va lucra în calitate de asistent universitar pe drept comercial.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mare e gradina ta doamne! 26 May, 2009 19:45 Daca si papagalu asta care a devalizat finantele publice este asistent universitar vai de scoala romaneasca! Daca mai scriati si unde preda ne dadeam seama de VALOAREA institutiei de invatamant :de 2 bani ca si balbaitul TELICEANU care fara P.N.L.ar fi fost un NEICA NIMENI asa cum fusese si inainte