Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate are motiv de bucurie

ro

13 Dec, 2011 01:00 4560 Marime text
Macovei_-_Remus_Macovei_01.jpgÎn şedinţa din 6 decembrie, Curtea de Apel Constanţa a respins recursul depus de MApN şi MAI în 30 dosare care au ca obiect anularea deciziei de recalculare a pensiei.

Ca urmare a deciziilor pronunţate de Curtea de Apel Constanţa, în perioada 1 noiembrie - 6 decembrie, pentru 205 membri ai SCMD FilialaConstanţa şi 43 de membri ai SCMD Filiala Mangalia provenind din MApN şi MAI, contestaţiile de anulare a deciziilor de recalculare au devenit definitive şi irevocabile. Cei 248 de membri au redevenit militariîn rezervă cu pensii militare de stat, în conformitate cu prevederile Legilor 164/2001 şi 179/2004. Tot în ziua de 6 decembrie, Curtea de Apel Constanţa a admis recursul depus de avocatul SCMD Filiala Constanţa în17 dosare ale membrilor, a casat sentinţele, trimiţând dosarele spre rejudecare laTribunalulConstanţa. „Cei peste 500 de membri SCMD Constanţa care au în continuare acţiuni de contestare a deciziilor de recalculare a pensiilor militare pe rolul Tribunalului şi Curţii de Apel Constanţa aşteaptă cu interes verdictul Înaltei Curţi de Justiţie şi Casaţie la recursul în interesul legii promovat de Procurorul General al României. Ei speră că cea mai înaltă instanţă de judecată nu va capitula şi nu va elabora o decizie împotriva principiilor de drept. În numele legii nu se pot face fărădelegi", a precizat preşedintele SCMD Constanţa, col.(r) Remus Macovei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 01 Nov, 2018 18:12 Comentam toata ziua ,dar actiune nimic am ajuns militari de ris cit a fost ceausescu de hulit si tot nu a facut ce au facut astia dar le place sa se de a mari cu militari sa i vezi la 1 decembrie ce infoiati stau i tr un fel asa trebuie ca prea nu zice nimeni bleau sa mai fi trait gral cheler ca nu ze apropia nimeni de decit nimic pai pensiile militarilor se potrivesc cu cele de la metrou si atitea pensii civile , dar au vazut ca merge si increzuta aia de olguta si cu dragnea le au facut varza.