Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul „general" de a ISJ, Răducu Popescu, s-a pus pe treabă 18 unităţi şcolare din judeţ au alte echipe de conducere

ro

11 Jun, 2012 01:00 3909 Marime text

cap_2.jpgNoul inspector şcolar general, Răducu Popescu, a semnat, săptămâna trecută, mai multe ordine de eliberări din funcţie a unor directori plini şi adjuncţi din unităţile de învăţământ din judeţ.

Pe locurile proaspăt eliberate au fost numite, începând cu 6 iunie, alte persoane, care se vor ocupa de educaţia şi instruirea elevilor. Vântul schimbărilor a „bătut" la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria", la Liceul Teoretic „Callatis" din Mangalia şi la Colegiul Economic din Mangalia. În total, 18 unităţi şcolare din judeţ şi-au schimbat, din 6 iunie, echipele de conducere.

Astfel, la Colegiul Economic Mangalia director plin a fost numită Raluca Simona Ciobănel, iar director adjunct - Cornelia Tănase.

La Liceul „Ion Bănescu" din Mangalia, funcţia de director plin a revenit Rodicăi Pricopie, iar cea de director adjunct - Danielei Chişcop.

La Şcoala nr. 1 din Mangalia, noul director adjunct a devenit Florin Pădureanu.
De schimbarea echipei de conducere nu a scăpat nici Liceul Teoretic „Callatis" din Mangalia. Aici, noul inspector şcolar, Răducu Popescu, l-a numit pe Andrei Kucian Faliboga în funcţia de director.

La Liceul Teoretic „I. C. Brătianu" din localitatea Nicolae Bălcescu, funcţia de director i-a revenit Mariei Mocanu.

La Grupul Şcolar Ostrov, Irina Stoica a fost numită director plin, iar Monica Claudia Dudu - director adjunct.

Noul director al Liceului Teoretic „Anghel Saligny" din Cernavodă a fost numită Liliana Manole, iar pe funcţia director adjunct - Doiniţa Şmocot.

De schimbări nu a scăpat nici Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria". Aici, directorul Adrian Doxan a fost demis, iar fostul director adjunct Elena Vilău a devenit director plin.

Grupul Şcolar „Nicolae Istratoiu" din Deleni va fi condus de Doina Girel.

Vântul schimbărilor a bătut şi la Şcoala din Nisipari. Aici în funcţia de director a fost numit Ion Denis Ciorogaru.

Şcoala nr. 1 din Castelu va fi condusă de Denis Alibec.

La Făurei, în funcţia de director a fost numită Gabriela Tanasov, iar la Grădiniţa Zigzag din oraşul Ovidiu - Maria Preda.

Lista schimbărilor continuă cu Liceul Teoretic „Jean Dinu" din Adamclisi, unde pe funcţia de director a fost instalată Valentina Crişan.

Conducerea Liceului Teoretic Negru Vodă i-a revenit Nataliei Palas.

Şcoala de Arte şi Meserii din Cherchezu va fi condusă de Laura Budeanu.

Schimbări au survenit şi la Şcoala nr. 2 din oraşul Ovidiu, unde a fost numită pe funcţia de director Cornelia Suciu.

Conducerea Grădiniţei nr. 57 din municipiul Constanţa a revenit Anei Maria Brăteanu. Acest post fusese eliberat după ce fostul director s-a pensionat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • profesor 30 Jun, 2012 11:35 dar la kogalniceanu de ce nu se face verificare si schimbare?
  • constanteanul 12 Jun, 2012 22:16 raducu doar execută fără crâcnire ceea ce îi ordonă NC. Ce are C.J.-ul cu I.S.J.-ul întebaţi-l pe răducu. Şi ce plin de importanţă pare în poză ...
  • Parinte 11 Jun, 2012 09:59 In acest caz, fostul director PDL-ist de 1 an si 1 si 9 luni, la Colegiul Economic Mangalia, profesorul de matematica titular la Negru-Voda, isi va pierde gradatia de merit, acordata pentru directori, cu un punctaj minimal, desi nu avea incheiata o perioada de minimum 2 ani, pentru calcularea punctajului? Ministerul Educatiei va trebui sa hotarasca, in acest caz, daca nu cumva chiar ISJ Constanta, cu noul inspector scolar general, va corija situatia paradoxala, in ciuda faptului ca, de vreo luna, a sarit in barca PNL.
  • Profu de logică 11 Jun, 2012 09:42 Tavalugul PSD matura tot in cale... Culmea e ca inlatura si oameni ai PNL-ului. Doar Dumnezeu ne mai poate ajuta.