Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Sfintii Petru si Pavel, meniu special pentru bolnavii Spitalului Judetean (galerie foto)

ro

30 Jun, 2010 03:25 1320 Marime text
cantina.jpgAşa cum şi-a obişnuit pacienţii, la fiecare praznic creştinesc, conducerea Arimex Comexim 2000, firma care se ocupă de hrana celor aproape 1.000 de pacienţi ai Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, şi nu numai, pregăteşte pacienţilor un meniu special. Mai mult, cu fiecare ocazie, desertul îl oferă gratuit pacienţilor, contravaloarea acestuia nefiind prevăzută în contract.

Ieri, masa bogată de prânz pe care bucătarii cantinei o prepară zilnic pacienţilor internaţi la SCJU a fost binecuvântată de preotul Nicolae Rusu, consilier bisericesc răspunzător de Departamentul Social al Arhiepiscopiei Tomisului, pentru prima dată într-un cadrul lărgit.

Pe lângă prânzul de ieri, compus din supă de pasăre, şniţel de pui cu piure, dar şi legume, pacienţii au primit şi prăjitură şi tartă cu caise, dar şi portocale din partea casei. De altfel, conducerea Arimex Comexim 2000 a făcut o tradiţie din faptul că, de fiecare sărbătoare legală, bolnavii au parte de un meniu special, pentru a se simţi pe cât posibil ca acasă. Managerul societăţii, Petre Preda, ne-a declarat că încearcă să ofere în continuare acest desert gratuit, şi nu numai, bolnavilor internaţi în ciuda actualei situaţii economice pe care o traversăm cu toţii, tocmai pentru ca aceştia să mai uite de griji. „Noi facem tot timpul acte de milostenie faţă de cei aflaţi în suferinţă şi sperăm să putem şi de aici înainte", a declarat Preda.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii