Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campusul Universității Ovidius din Constanța va fi extins cu spații de recreere, spații de lectură, cantină și cămin

ro

31 May, 2024 10:39 723 Marime text
  • Universitatea Ovidius din Constanța a solicitat și obținut de la Primăria Constanța un certificat de urbanism.
  •  Actul constă în: Extindere campus pentru asigurarea infrastructurii universitare cu spații de recreere, spații de lectură, cantină și cămin.
  • Documentul este valabil 24 de luni.
 
Universitatea Ovidius din Constanța anunță că va exinde campusul cu spații de recreere, spații de lectură, cantină și cămin.
În acest sens, instituția de învățământ superior a solicitat și obținut de la Primăria Constanța certificatul de urbanism 1401 din data de 28 mai. Actul constă în: Extindere campus pentru asigurarea infrastructurii universitare cu spații de recreere, spații de lectură, cantină și cămin. Documentul este valabil 24 de luni.
 
În luna aprilie Guvernul României a aprobat indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Extindere Campus Universitatea Ovidius din Constanța cu spații integrate dedicate învățământului tehnic”. Finanțarea obiectivului de investiţii prevăzut la art. 1 se face din fonduri externe nerambursabile prin Programului Național de Redresare și Reziliență conform Contractului de finanțare nr. 13.207/02.11.2023, din veniturile proprii ale Universității Ovidius din Constanța și alte surse legal constituite, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

 
 
Dan Marcel Iliescu, singurul candidat la funcția de rector al Universității Ovidius din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)
  
Universitatea Ovidius din Constanţa a finalizat un proiect de mobilitate pentru studenți și cadre didactice, finanțat prin granturile SEE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii