Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Devizul general al proiectului privind creșterea eficienței energetice a cantinei și atelierilor Liceului Tehnologic „Tomis“ din Constanța, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

ro

26 May, 2024 12:05 455 Marime text
  • Pe ordinea de zi a ședinței CLM Constanța din data de 30 mai, se află și Proiectul de hotărâre nr. 243/2024 pentru modificarea HCL nr. 242/2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico – economici pentru obiectivul de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Tehnologic  ″Tomis″, Constanţa – corp cantină şi corp ateliere».
  • Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și principalii indicatori tehnico economici pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Tehnologic «Tomis», Constanța - corp Cantină și corp Ateliere“  au fost aprobate prin HCL nr. 242/2023. 
  • Se aprobă Devizul general, conform anexei nr. 2, care face parte integrantă din prezenta hotărâre. Valoarea totală estimativă a investiției este în cuantum de 4.632.802,81 lei fără TVA, respectiv 5.543.853,10 lei cu TVA, din care C+M: 3.088.524,62 lei fără TVA, respectiv 3.675.344,29 lei cu TVA. 

Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, joi,  30.05.2024, ora 14 00. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.

Pe ordinea de zi se află și Proiectul de hotărâre nr. 243/2024 pentru modificarea HCL nr. 242/2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico – economici pentru obiectivul de investiţii „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Tehnologic «Tomis», Constanța - corp Cantină și corp Ateliere“.

Iniţiatorul proiectului care are avizele Comisiilor de specialitate nr. 1 şi nr. 4 este primarul Vergil Chiţac. Municipiul Constanța implementează proiectul „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Tehnologic «Tomis», Constanța - corp Cantină și corp Ateliere“ prin Planul Național de Redresare și Rezilență.

Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și principalii indicatori tehnico economici pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Tehnologic «Tomis», Constanța - corp Cantină și corp Ateliere“  au fost aprobate prin HCL nr. 242/2023. 

Ținând cont că a fost elaborată documentația tehnico-economică la faza proiect tehnic de execuție, din care a rezultat actualizarea indicatorilor tehnico-economici, În temelul prevederilor art. 136 alin. (1) gi alin. (8) lit. a) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările  ulterloare, a fist inițiat proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 242/2023 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico - economici pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Tehnologic «Tomis», Constanța - corp Cantină și corp Ateliere“.

Astfel, se aprobă documentația de avizare a lucrărilor de intervenție a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Tehnologic «Tomis» Constanța - corp Cantină și corp Ateliere", conform anexei nr. 1, care face parte integrantă din prezenta hotârâre.

Se aprobă Devizul general, conform anexei nr. 2, care face parte integrantă din prezenta hotărâre. Valoarea totală estimativă a investiției este în cuantum de 4.632.802,81 lei fără TVA, respectiv 5.543.853,10 lei cu TVA, din care C+M: 3.088.524,62 lei fără TVA, respectiv 3.675.344,29 lei cu TVA. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secțiunea Documente puteți consulta Proiectul de hotărâre nr. 243/2024 pentru modificarea HCL nr. 242/2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico – economici pentru obiectivul de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Tehnologic  ″Tomis″, Constanţa – corp cantină şi corp ateliere».


Citește și: 

Proiectul, pe masa consilierilor locali: Școala Gimnazială nr.24 Ion Jalea din Constanța, reabilitată energetic cu bani de la PNRR (DOCUMENT)


Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în ședință! Mai multe proiecte, pe ordinea de zi (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii