Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Telegraf Tentativa de asasinat asupra lui Arsen Giolacai, neelucidată

ro

21 Mar, 2011 12:30 1695 Marime text
Au trecut trei luni de la atacul în stil mafiot asupra interlopului constănţean Arsen Giolacai, de 31 de ani, membru al clanului Pitbull, care a fost împuşcat în centrul Constanţei. Procurorii spun că nu au date noi în ancheta desfăşurată pentru prinderea agresorilor lui Giolacai. După ce a stat aproape o lună în spital, interlopul a fost externat, iar acum starea lui de sănătate este stabilă. După ce a stat aproape o lună în spital, interlopul a fost externat, iar acum starea lui de sănătate este stabilă. El s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru audieri, însă nu a putut oferi prea multe informaţii. "Victima a fost audiată, însă nu ne-a putut da prea multe detalii despre persoana care l-a împuşcat. Ne-a spus că era un bărbat cu o înălţime de 1.70-1.80 metri, nu foarte atletic şi că nu a putut observa dacă a plecat la bordul unui autoturism sau nu. Imaginile înregistrate în timpul incidentului, atât cele de la supermarket-ul Mega Image, cât şi cele de la unităţile bancare din zonă, nu ne ajută deoarece era noapte, iar calitatea înregistrărilor video este slabă. Se poate vedea doar o persoană îmbrăcată cu un hanorac de culoare închisă", a declarat Andrei Bodean, procurorul criminalist care anchetează acest caz. În perioada care s-a scurs de la tentativa de asasinat, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au fost audiate mai multe persoane din anturajul interlopului. Anchetatorii spun că ar exista un cerc de suspecţi.

ATACUL. Amintim că, pe 18 decembrie 2010, în jurul orei 01.00, în zona Trocadero, din Constanţa, s-au auzit focuri de armă. Interlopul Arsen Giolacai a fost împuşcat în parcarea supermarket-ului Mega Image, de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, după ce a urcat în autoturismul său marca Opel. Arsen Giolacai a fost împuşcat prin geamul portierei cu două gloanţe de calibru nouă milimetri. Interlopul a ajuns singur la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, iar după câteva ore, la cererea rudelor, a fost transferat, cu un elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor, la Spitalul Floreasca, din Capitală. După mai multe intervenţii chirurgicale, medicii bucureşteni au reuşit să extragă din corpul lui Arsen unul dintre cele două gloanţe trase de atacator. În luna ianuarie a acestui an el a fost externat din spital.

RĂFUIELI. Reamintim că, în perioada 3 iunie - 11 iulie 2004, între cele două grupări rivale, una condusă de Marius Aurel şi de Arsen Giolacai, iar cealaltă, de Cătălin Victor Mirea, au avut loc cinci ciocniri foarte violente, la care au luat parte nu mai puţin de 28 de interlopi. Şirul reglărilor de conturi dintre cele două bande a început pe terasa „Beta", pe data de 3 iunie, şi a continuat în aceeaşi zi pe strada Olteniei, la domiciliul lui Arsen Giolacai. Membrii celor două grupări s-au mai înfruntat în noaptea de 9 spre 10 iulie 2004, pe terasa Clubului XXI, din staţiunea Mamaia. Circul s-a mutat peste cîteva ore în clubul „After Hours", din Satul de Vacanţă, ultima reglare de conturi petrecîndu-se pe data de 11 iulie 2004, în jurul orelor 19.00, pe bd-ul Mamaia.

http://www.telegrafonline.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii