Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful CJC vrea consens cu PDL în CJC Nicuşor se roagă de pedelişti să susţină funcţionarea Şcolii Sanatoriale din Mangalia

ro

28 Jan, 2011 01:56 900 Marime text
După ce luni la rând la fiecare şedinţă de Consiliu Judeţean între şeful CJC, Nicuşor Constantinescu, şi consilierii judeţeni ai PDL ieşea scandal, fie el cât de mic, ieri, între aceştia a fost un consens aproape nemaiîntâlnit. Şi se pare că nu lipsit de motivaţie.

Şeful CJC le-a cerut ieri colegilor săi pedelişti să facă demersuri pentru a ajuta Şcoala Sanatorială din Mangalia, propusă spre desfiinţare începând cu luna februarie a acestui an. „În această şcoală se are grijă de copii cu handicap. Am solicitat Inspectoratului Şcolar ca această şcoală să fie scoasă de pe lista de desfiinţare pe criteriile şcolilor generale, pentru că nu mai corespunde normelor stabilite de Ministerul Învăţământului. Normele acelea sunt greşite şi trebuie adaptate la situaţiile şi specificul fiecărei şcoli şi la ceea ce deserveşte acea şcoală. Nu poţi să pui un criteriu otova. Am aprobat bugetul pe tot anul, am cerut celor de la PDL să ne ajute să facem demersuri pentru a nu desfiinţa această şcoală", a susţinut Constantinescu, ieri, la finalul şedinţei CJC. Chiar dacă în câteva zile şcoala ar urma să fie desfiinţată, consilierii judeţeni au aprobat bugetul pentru întreg anul 2011. Potrivit hotărârii CJC adoptate, valoarea totală a cheltuielilor pentru personalul din această şcoală s-ar ridica la 280.000 de lei.

Tot ieri, consilierii au votat şi bugetul pentru Şcoala Sanatorială din Techirghiol, însumând 544.000 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii