Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT Ana Hotels Europa Eforie își redeschide porțile, după un proces de modernizare! (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

29 Mar, 2024 12:04 1598 Marime text
Procesul de modernizare al Hotelului Ana Hotels Europa din Eforie Nord a fost finalizat. Astăzi, 29 martie 2024 are loc redeschiderea hotelului, simbol al litoralului românesc. 

Cu această ocazie are loc o conferință de presă în cadrul căreia sunt prezentate cele mai importante aspect din cadrul procesului de modernizare al hotelului.

La eveniment participă George Copos - președinte director general, Iuliana Tasie - director general și Simona Constantinescu - director general operațional. 

„Lucrăm cu oamnei pentru oameni. Depindem de repiutațâia pe care o avem. Ca un client să plece mulțumit. Ce avem în plus față de comperitori este că prin cultura organizatorică impusă facem excelență în calitate. Când am demarat proiectul am avut oportunitatea să apelăm la un proiect POIM, am aplicat pentru reabilitatea clădirii pe exterior. Așa am făcut proiectul mai amplu și când s-a apelat finanțarea de 400.000 de euro, în final proiectul a fost de 14 milioane de euro. Acum, după mult efort și dedicare, ne aflăm într-o clădire pregătită să primească oaspeți. Clienții nu vin doar să vadă un pat ci să aibă un somn bun. Suntem atenți la oameni. Ne dorim să oferim servicii bune și de calitate pentru clienții noștri“ - a precizat Simona Constantinescu. 

„Îmi aduc aminte perioada anilor 2020, luna mai, când eram în pandemie, când eram închiși în case. După 2 săptămâni de spălat parchetul acasă, m-am gândit să merg la BRD să cer un credit mare pentru a reface hotelul Athene Palace. Nu a fost închis de războaie, de revoluție, dar de pandemie da. Am avut un curaj fantastic, cu aceeași echipă de la Europa, care în 5 luni și 25 de zile.Am avut un curaj fantastic când cu aceleași echipe pe care le-am avut la Europa în aceste cinci luni, am început procesul de renovare la Athene Palace în 2020, și în scurt timp am terminat mai multe camere. În total avem 280 de camere, Athene Palace a ieșit perfect. Aveam nevoie de o nouă promovare și am început la Hotelul Europa, ce are o locație unică. Aveam o ofertă de vânzare, dar m-am gândit la echipa hotelului, oameni unici. A fost o provocare ca în 5 luni și 25 de zile am finalizat 25.000 mp de la roșu, În Eforie s-au făcut multe investiții. Apreciez eforturile realizate în infrastructură“ - a precizat George Copos. 

„După participarea la târgurile internaționale, simțim impactul de la tur-operatori, de la participanți de a veni să vadă România. Strategia noastră este să avem turiști străini. Există interes, se vor organiza info-trip-uri pentru a promova pe destinațiile în care am fost. La sfârșitul lunii aprilie avem un târg în Kazahstan. Se va face și zbor direct Almatî (Kazahstan) - Mihail Kogălniceanu“ - a menționat Simona Constantinescu - director general operațional.

„Este o filozofie de viață - Să dăm calitate. Sunt foarte mândru de ce am reușit să facem în această stațiune. Ce am reușit în 5 luni și 25 de zile să facem. Dacă veți veni peste 10 zile, hotelul va fi perfect. Este motivul pentru care noi dăm trofee pentru oameni fenomenali, speciali, unici. Nu vă spun ce înseamnnă să creezi, să vezi o echipă de 250 de oameni ce merg în aceeași direcție“ - a menționat George Palas. 

George Copos a oferit un premiu pentru BRD Societe General. 

„Acest hotel  afost finanțat de două ori de BRD și sperăm să fie și a treia oară. BRD Rămâne. Hotelul Europa rămâne. Cunosc foarte mulți oameni de afaceri din România, dar aveți aici un om special, de excelență pe care îl prețuim“ - a precizat reprezentantul BRD Societe General. 


Primesc premiu Romică și Liviu Cristea.

„Un om cu care am lucrat în toate proiectele noastre“ - a precizat George Copos. 


Al treilea premiu este oferit pentru Princeps Deco&Home SRL, iar al patrulea Dorel Guțu, de la Igna Construct SRL

Mai primesc premii din partea lui George Copos Gheorghe Sterpu, Inegal Design SRL, Magnum Consulting SRL, Mihai Crețu, Olin S.R.L. Liviu Baciu, Mobimpex S.R.L., Optim Project Management SRL. 

Ana Hotels „Europa” dispune de 221 camere modernizate, toate cu vedere la mare, un restaurant cu o capacitate de 400 de locuri, o grădină luxuriantă de 30.000 mp, un centru de conferințe de 900 de mp, care poate găzdui până la 600 de oaspeți și renumitul centru de sănătate „Ana Health Spa”, care are în dotare o piscină exterioară cu apă dulce, una cu apă sărată, o piscină interioară cu apă sărată și săli de tratamente care oferă terapii wellness, de înfrumusețare și de relaxare și, cel mai important, renumitele terapii cu nămol sapropelic de Techirghiol.

Grupul hotelier „Ana Hotels” deține hotelurile „InterContinental Athénée Palace Bucharest” și „Crowne Plaza Bucharest” în capitală, hotelurile „Sport”, „Bradul” și „Poiana” din Poiana Brașov precum și hotelul „Europa” din Eforie Nord. Serviciile hoteliere sunt completate de cele ale companiei Ana Teleferic, operatorul instalațiilor de transport pe cablu și de schi din Brașov și Poiana Brașov și deținătorul restaurantului „Panoramic” de pe Vârful Tâmpa din orașul Brașov.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii