Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretara de la Peştera a primit NUP Palaz despre decizia procurorului - „Nu aşa se face ordine în administraţie"

ro

08 Oct, 2010 02:51 892 Marime text
După ce în luna aprilie a acestui an, prefectul judeţului Constanţa a depus plângere penală împotriva secretarei comunei Peştera, Lenuţa Preda, pentru nereguli sesizate în registrul de intrări al instituţiei, în urmă cu două zile, pe masa prefectului a ajuns dispoziţia procurorului care a instrumentat acest dosar şi care a dispus neînceprea urmăririi penale.

„Am primit ieri o dispoziţie a procurorului prin care s-a dispus neînceperea urmăririi penale împotriva secretarei de la Peştera, considerând că toate faptele ce le-a făcut nu au o latură penală. Ar fi trebuit mai aprofundată problema. Abia ieri am primit rezoluţia. Asta nu este o variantă ca să punem ordine în administraţia locală", a declarat prefectul Claudiu Palaz în cadrul discuţiei referitoare la controalele din primării.

La momentul în care a fost depusă plângerea penală împotriva secretarei comunei, primarul Valentin Vrabie spunea că secretara a fost dusă în faţa Comisiei de disciplină, fiind ulterior suspendată din funcţie. Lenuţa Preda a contestat în instanţă decizia Prefecturii şi, pentru că a câştigat procesul, a fost repusă în funcţie. Controlul în baza căruia a fost efectuată plângerea penală a vizat activitatea acesteia până în iulie 2008.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii