Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protestatarii constănţeni chemaţi la mitingul din capitală

ro

26 Oct, 2010 00:00 905 Marime text
protest_-_miting_greva_functionari.jpgLiderii de sindicat din Primăria Constanţa, dar şi din Consiliul Judeţean, i-au îndemnat pe cei aproape 200 de protestatari care s-au strâns ieri din nou în faţa Prefecturii la miting, să vină în număr cât mai mare la protestul de la Bucureşti.

Aproximativ 200 de salariaţi din sistemul bugetar, Poliţia Locală şi Direcţia de Pază Constanţa, au continuat şi astăzi mitingul de protest în faţa Prefecturi Constanţa, declanşat în urmă cu mai bine de o săptămână şi programat să se ţină până la sfârşitul acestei săptămâni. Aceştia au urmat apoi acelaşi traseu până la sediul PDL de la Gară unde au protestat până la ora 14.00.
Miercuri, când se va discuta moţiunea de cenzură depusă de PSD împotriva actualului guvern al României, o parte din salariaţi din sistemul bugetar constănţean vor pleca la Bucureşti. Acestora li se vor alătura peste 400 de sindicalişti de Petromidia, Sanitas, Sindicatul Şoferilor, RADET şi IMUM Medgidia şi Polaris.
Liderul funcţionarilor publici din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, George Târnoveanu îi îndemna ieri, la protest, pe colegii săi să se strângă în număr cât mai mare miercuri dimineaţă, de la ora 5.00, când vor pleca autocarele către capitală la protest.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii