Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DNA analizeaza contractele ex-ministrului Nemirschi

ro

05 Feb, 2010 04:23 1347 Marime text
nicolae_nemirschi_01.jpgLa solicitarea Comisiei de anchetă înfiinţată pentru anchetarea cazului ex-ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi, Garda Financiară a derulat o serie de verificări privind operaţiuni ale firmelor Ars Advertising şi Best Advertising.

Raportul comisiei parlamentare privind verificarea modului de atribuire a contractului respectiv a fost adoptat de Camera Deputaţilor, anul trecut, pe 22 septembrie. Documentul include şi recomandarea ca mai multe instituţii ale statului, printre care şi Garda Financiară, să efectueze verificări suplimentare pentru a aduce clarificări în legătură cu acest contract încheiat de Ministerul Mediului. Reamintim că, pe vremea când Ministerul Mediului era condus de social-democratul Nicolae Nemirschi, a fost atribuit firmelor menţionate anterior un contract referitor la „Campania de promovare a Programului Operaţional Sectorial Mediu, Lot II - difuzare/publicare". Contractul respectiv a fost oferit pe data de 28 aprilie 2009 prin negociere fără anunţ de participare.

Documentele şi concluziile comisarilor Gărzii Financiare au ajuns pe masa procurorilor Departamentului Naţional Anticorupţie (DNA).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii