Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Palaz s-a intalnit cu ambasadorul Italiei in Romania

ro

24 Mar, 2010 03:10 1069 Marime text
Ieri, prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, a primit vizita oficială a ambasadorului Italiei în România, Mario Cospito.

Discuţiile au vizat prezenţa italiană în judeţul nostru, dar şi identificarea unor noi perspective de colaborare în domenii precum agricultura, turismul, energia electrică, transportul portuar şi aerian, industria navală. „Îmi exprim convingerea că o întărire a relaţiilor de colaborare dintre Ambasada Italiei şi autorităţile locale nu va putea decât să contribuie benefic la dezvoltarea ulterioară a extraordinarelor relaţii deja existente între cele două ţări ale noastre", a susţinut Mario Cospito.

Ambasadorul Italiei a fost însoţit de Carmelo Barbera, Şeful Biroului Economic şi Comercial al Ambasadei Italiei, Mario Iaccarino, Directorul Biroului din Bucureşti al Institutului Italian de Comerţ Exterior şi de Adrian Bavaru, Consulul onorific al Italiei la Constanţa.

Prefectul şi-a declarat convingerea că şi pe viitor relaţiile se vor amplifica pe plan local, atât în sfera schimburilor economice, cât şi culturale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Matei 21 May, 2010 09:42 Bla,bla,bla......Povesti si povestioare.....Ce se intimpla cu Parcul Industrial Medgidia Domnule Prefect?Sau nu este in curtea Dumneavoastra? Vad ca aveti multe succese !!! Felicitari . Dar noi cei care cautam de lucru ce facem?!!!Citi ani mai trebuie sa treaca ca sa da-ti drumul la acest Parc Industrial?Sau asteptam ca de obicei alegerile?