Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peremistii nu au bani de campanie

ro

09 Nov, 2009 03:24 942 Marime text
Reprezentanţii organizaţiei judeţene a PRM Constanţa s-au plâns ieri, într-o conferinţă de presă, că nu au buget pentru organizarea campaniei, sumele pe care le strâng din cotizaţiile membrilor de partid ajung doar pentru chiria şi utilităţile de la noul sediu pe care şi l-au deschis de curând.

Toată suflarea politică a ţării se agită în aceste zile pentru a convinge oamenii, prin orice metodă posibilă, să-i scoată pe cetăţeni la vot. Fiecare partid în parte şi-a organizat propria campanie în funcţie de sumele de care dispun. Dacă marile partide au reuşit să strângă bani pentru tot ceea ce este necesar unei campanii bune, cele mai mici, care abia se chinuiesc să reziste în peisajul politic, abia găsesc fonduri pentru afişe. Prezent, ieri, la Constanţa, Florea Spirea, consilierul lui Vadim şi directorul organizatoric la nivel central, alături de echipa judeţeană condusă de preşedintele Mircea Stoian şi prim-vicepredinte Mitică Şolea, a susţinut că echipa peremistă stă prost la capitolul dotare, singura modalitate de a face campanie sunt afişele electorale. De altfel, ieri au fost aduse primele afişe cu aspirantul la preşedinţie, Corneliu Vadim Tudor. „Noi nu avem bani pentru bannere şi afişe luminoase", a susţinut Mircea Stoian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 09 Nov, 2009 21:24 bai papagalule de stoian daca tia placut sa fii in frunte scoate bani pentru campanie.cere si de la prostul de anghe pe care lai confirmat la mangalia.si pe urma s**e si tu ceva.