Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pedelistii s-au incurcat in evidenta membrilor de partid Lipsesc aproape 2.000 de membri din evidentele PD-L municipiu

ro

20 Mar, 2010 02:24 1153 Marime text
În urma şedinţei de joi după amiază de la organizaţia municipală a partidului s-a constatat faptul că evidenţele membrilor de la judeţ nu coincideau cu cele de la municipiu. Preşedintele PD-L Mircea Banias a susţinut că s-a produs o încurcătură pentru că "la municipiu din păcate mereu se pierd evidenţele".

"Există o neconcordanţă între evidenţa de la municipiu şi cea de la judeţ. E vorba de membri care nu sunt pe listele de la judeţ dar sunt pe cele de la municipiu, aproximativ 2.000 de membri. Din păcate la municipiu s-au tot pierdut evidenţele, de obicei, conform statutului evidenţa membrilor se ţie la judeţ. O să îi luăm pe rând pe cei care nu îi avem la municipiu şi o să ne refacem listele", a mai adăugat Banias.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ptr adrian 22 Mar, 2010 20:31 Ai dreptate, Constantin a transformat municipala in propria lui mosie. Cine-i da bani e membru cine nu-i mai da il radiaza, ca sa nu mai vorbim de asa zisele sponsorizari pe sub masa.Nu ma mira ca-i tine parte Mitroi, dar cred ca-l santajeaza cu relatii la seco si justitie, a mai incercat si cu Iorgus, nu stiu daca i-a reusit.E tare cocalarul...
  • adrian 22 Mar, 2010 14:45 Domnul Banias are dreptate, multora li se fac pierdute adeziunile la municipiu. Stiti foarte bine cine-i de vina pentru acest lucru, marele organizator constantin. Trebuie sa scapam de un mare rau, va spun cu mina pe inima, iar acest rau este florian constantin.
  • Dac-ar spune poarta ta.... 21 Mar, 2010 16:51 ...cati pedelisti au intrat si au iesit pe ea,si mai ales de ce !? Recensamantul care se tot face de vreo 2 ani incoace,nu are decat un scop : strangerea de "gasti " care sa voteze cu unii sau cu altii la viitoarele alegeri !Din pacate ,nu la municipiu se pierd evidentele,ci la judet NU SE TIN EVIDENTELE si in plus,in unele colegii,s-au pierdut foarte multi membrii de partid.Asa ca,CIOLANIADA este in floare !
  • Murphy 20 Mar, 2010 20:56 De cand a dezertat Moisoiu cu "nepotii" lui(Macovei,Sarbu,Colteanu&Co.),din PD-L,pactizand cu "dusmanul"(PSD-ul lui Mazare), au luat si toata baza de date,de la municipiu.Culmea ridicolului, o reprezinta actuala situatie prin care, Moisoiu Danut si Madalina Popa, exclusi din P.D.-L.,ocupa in continuare -si voteaza-,locurile PDL-ului in consiliul local). No comment!...