Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pedelistii cer locuinte sociale si terenuri pentru defavorizati

ro

11 Jan, 2010 03:22 2929 Marime text

paul_foleanu_mangalia.jpgConsilieri PD-L Mangalia spun că vor propune, pentru şedinţa extraordinară a Consiliului Local ce va fi convocată în cursul acestei săptămâni, trei proiecte urgente pe ordinea de zi. „Primul dintre acestea vizează iniţierea şi aprobarea unei hotărâri a Consiliului Local prin care se vor prelungi, pentru cinci ani, toate contractele de închiriere a spaţiilor şi terenurilor aferente garajelor cetăţenilor din Municipiul Mangalia.

Un al doilea proiect de hotărâre face referire la repartizarea loturilor de teren în zona M.I. Dobrogeanu, familiilor defavorizate din localitate. Aceste loturi au fost avizate încă din perioada administraţiei fostului primar Zanfir Iorguş. „Consilierii PD-L Mangalia vor propune repartizarea locuinţelor sociale înscrise pe lista de priorităţi. Este vorba despre cele nouă locuinţe tip duplex ce au fost finalizate încă din 2008 şi care nu au fost repartizate nici până la această oră beneficiarilor", afirmă Paul Foleanu, prim-vicepreşedinte al filialei locale a PD-L Mangalia şi consilier local.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • johny 14 Jan, 2010 19:06 mai vrea un apartament foleanu? pentru sora sotiei? a adus-o inainte de locale si planuia s-o bage in primarie. Familist convins dom^le
  • mihnea 11 Jan, 2010 16:15 bun baiat Paul asta!
  • Marian B. 11 Jan, 2010 02:27 Iar isi dau PDL-istii terenuri intre ei?