Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD-L a depus plangere impotriva afiselor electorale ale PSD-ului

ro

13 Nov, 2009 02:06 1036 Marime text
Organizaţia Judeţeană Constanţa a Partidului-Democrat Liberal a sesizat Biroul Electoral Judeţean cu privire la campania electorală murdară pe care PSD o duce împotriva preşedintelui României, Traian Băsescu, candidat pentru un nou mandat.

Practica social-democraţilor din 2004 se aplică şi în campania din acest an. Democrat-liberalii constănţeni au cerut ieri, în scris, Biroului Electoral Judeţean interzicerea expunerii publice a mesajelor electorale de mari dimensiuni din municipiu, care cuprind mesaje defăimătoare la adresa candidatului Traian Băsescu: „EL=Preşedinte=Guvern=Parlament. Vrei o nouă dictatură?" şi „Băsescu = Boc = Prim Ministru".

„Prin acest mesaj se sugerează că Traian Băsescu, preşedintele în funcţie al României şi candidatul PD-L la funcţia de preşedinte, a exercitat şi exercită în mod abuziv funcţia de preşedinte prin încălcarea atribuţiilor oferite de Constituţie prin arogarea atribuţiilor care aparţin Guvernului şi Parlamentului României. Mesajul este defăimator deoarece se consideră ca preşedintele este un dictator şi va impune o nouă dictatura în situaţia câştigării unui nou mandat", se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cornel 13 Nov, 2009 11:21 pai adevarul e ca psd-ul are dreptate, basescu chiar e = presedinte= guvern= parlament= dictator= boc= prim-ministru! nu inteleg de ce i-a deranjat atat e tare pe cei de la pdl purul adevar? geoana sa isi continue campania linistit, ca nu a facut nimic rau, iar pdl-ul sa nu isi mai faca atatea griji ca oricum basescu nu mai iese la alegeri!