Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oslobeanu nu-si aminteste ca Geoana a lucrat la CET

ro

12 Nov, 2009 01:04 2594 Marime text
cap3.jpgCandidatul PSD la preşedinţie, Mircea Geoană, s-a lăudat în week-end, în faţa mulţimii adunate în Piaţa CET, că este legat de Constanţa pentru că „prima zi de muncă a fost la CET, ca inginer stagiar". Numai că unul dintre cei mai vechi oameni de la CET, Doru Oşlobeanu, actualul director de la Palas, ne-a declarat că nu îşi aminteşte ca cel care aspiră acum la cea mai înaltă funcţie în stat să fi fost pe lista inginerilor stagiari care au trecut pe la CET.

Chiar dacă se aştepta ca mulţimea să devină brusc exaltată la auzul unei asemenea veşti, semn că nu numai contracandidatul său este „unul de-al nostru", ci şi el este tot de aici, de la malul mării, nimeni nu a părut impresionat de vestea pe care acesta a transmis-o. Ne-am interesat de activitatea pe care Geoană a desfăşurat-o la CET Palas la unul dintre cei mai vechi oameni din instituţie, directorul Oşlobeanu, care ne-a spus că nu ştie ca Geoană să fi lucrat vreodată acolo. „Nu am auzit niciodată să fi lucrat acolo, noi nu avem arhivă de acum aproape 40 de ani, însă nu vă pot răspunde cu exactitate la această întrebare", ne-a declarat directorul. Pe de altă parte, dacă aspirantul la preşedinţie ar fi lucrat, aşa cum susţine, în perioada de stagiatură la CET Palas, cu siguranţă s-ar fi găsit măcar un angajat care să dea sfoară ori să se laude în instituţie că stă pe locul pe care l-a ocupat acum mulţi ani în urmă candidatul la preşedinţie.

{mos_ri:Mircea Geoana}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 12 Nov, 2009 14:51 CONTROLEAZA-I CARTEA DE MUNCA si te convingi de ADEVAR. GAFELE sunt omenesti .MIRCEA GEOANA are fata de PRIM-MINISTRU.
  • de copanel 12 Nov, 2009 13:28 nu cred ca geoana ar fi mintit , nu avea de ce . probabil ca a lucrat pe un post in care nu a fost bagat in seama de nimieni . se stie ca muncitorii din fabrici si uzine au un fel de repulsie fata de ingineri si ii marginalizeaza in speranta ca nu le va vedea greselile si nu ii va da afara mai tarziu . asa este in romanii oamenilor le este cam greau sa gandeasca cred ca unora le este si frica . oricum geoana dupa cum zicea si mazare , chiar are fata de presedinte . sunt convin ca stie limba engleza si nu va face gafe precum nea nelu , base si boc . sa speram ca dupa 22 noimbrei ii vom da ocazia sa ne arate ce poate , sunt convins ca re multe de spus . succes !