Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare „Eu, cand vin la Bucuresti, vin sa ma intalnesc cu vreo gagica"

ro

14 Nov, 2009 00:35 1887 Marime text
cap4.jpgPrezent joi la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate, primarul constănţean, Radu Mazăre, a declarat că nu vine de plăcere la Bucureşti, ci doar când vede un film sau când „se întâlneşte cu vreo gagică".

Cu atitudinea edilului tomitan ne-am obişnuit de multă vreme şi aproape că nu ne mai mirăm de fiecare dată când ne auzim primarul venind cu vreo replică care face vâlvă.

După ce i-a ameninţat pe procurorii care i-au luat în vizor conturile, afacerile, casele şi maşinile, că îi va da în judecată şi le va cere 30.000 de euro despăgubiri, banii urmând a-i împărţi săracilor, Mazăre a povestit că el nu vine la Bucureşti de drag. Din contră, „vin fie la teatru, fie să mă întâlnesc cu vreo gagică. Nu vin de plăcere la ANI", a mai declarat Mazăre, pentru Antena 3.

Primarul a fost chemat la sediul ANI miercuri, pentru a da explicaţii în legătură cu anumite neconcordanţe din declaraţia sa de avere. Pesedistul i-a calificat pe procurorii şi instituţiile care i-au luat în vizor conturile, afacerile, casele şi maşinile drept „împuţiţi" şi „slugoii lui Băsescu".

radu_mazare.jpgMazăre susţine că nu are nicio casă în străinătate şi nu se află în incompatibilitate, aşa cum susţine Agenţia Naţională de Integritate. Drept urmare, o să dea instituţia în judecată, iar banii pe care o să îi câştige vor fi daţi săracilor.

Radu Mazăre susţine că informaţia că ar deţine o casă în Brazilia a fost una falsă. „Casa din Brazilia a fost o gogoaşă să mă târască pe aici, ca, vezi Doamne, să îmi strice imaginea şi să crească a lui Băsescu. Eu nu sunt sărac, nu am candidat la primărie sărac. În 2000 am spus că nu sunt sărac, aveam bărci, maşini, case şi acţiuni la firme", a mai declarat edilul.

{mos_ri:Radu Mazare} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • luana 14 Nov, 2009 19:03 draga diana nu a devenit vulgar si arogant,asa a fost dintotdeauna.a reusit sa iasa primar de-atatea ori cu ajutorul bietilor pensionari carora le scoate ochii cu pachete in care sunt produse expirate.e o rusine pt.acest oras,un derbedeu si-un betivan care face pe lupul moralist.a facut ceva pt.constanta?a furat mai bine decat predecesorii lui,a fost mai smecher.mi-e scarba de el si de clica lui.
  • diana 14 Nov, 2009 09:09 n-ai vrea "jmechere:" sa te-ntalnesti cu petardele si pe valea portului din poarta 5?ca poate faci ceva si pentru copiii nostri vreun parc, vreun loc de joaca macar acum in campanie ca oricum nu te mai votam, ai devenit vulgar si arogant
  • redivivus 14 Nov, 2009 05:53 Replicile golanului Mazare nu "fac valva" ci produc scarba.Acest individ ar trebui boicotat sub toate aspectele si in toate imprejurarile.Incepand cu infatisarea de "Don Juan de Popa Nan" si terminand cu limbajul,Mazare este GROBIANUL TOTAL,exemplu prost si daunator pentru oricine.