Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Stavrositu ii ajuta pe tineri sa spuna DA vietii

ro

07 Nov, 2009 01:23 1880 Marime text
maria_stavrositu_048.jpgDeputatul PD-L Maria Stavrositu a avut, în aceste zile, în Peninsulă, mai multe întâlniri cu locuitorii colegiului pe care îl coordonează. Aici s-a discutat despre problemele administrative ale zonei, reforma sistemului de pensii şi situaţia politică actuală.

La întâlnirea cu locuitorii din Peninsulă a fost prezent şi preşedintele Organizaţiei Municipale a PD-L Constanţa, Constantin Florian, care i-a îndemnat pe oameni să iasă la vot în data de 22 noiembrie. Constănţenii s-au arătat interesaţi de majorarea pensiei minime şi eliminarea pensiilor speciale. În acelaşi timp, liderii PD-L le-au spus constănţenilor că este responsabilitatea fiecărui alegător să împiedice revenirea la putere a oligarhilor şi a grupurilor de interese. Ulterior, deputatul PD-L a participat la o acţiune organizată la Şcoala 24, unde a fost lansat proiectul „Prieteni, să ajutăm tinerii să spună DA vieţii", care a avut ca scop prevenirea şi combaterea consumului de droguri, prin educaţia părinţilor şi profesorilor. Referindu-se la rolul adulţilor în educarea şi protejarea copiilor şi a tinerilor, deputatul PD-L a evidenţiat că „trebuie să existe o legătură reală între părinţi şi profesori, iar educaţia copilului trebuie făcută de ambele părţi.

La eveniment au mai participat vicepreşedintele Clubului Rotary Constanţa, Radu Mihailov, reprezentanţi ai Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, precum şi ai Agenţiei Naţionale Antidrog, alături de părinţii elevilor Şcolii nr. 24.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • doina 20 Nov, 2009 00:02 O felicit pe d-na deputat pentru tot ce face.Cum ar fi oare sa avem mai multi politicieni asa ca dumneaei?Constanteni,nu mai stati pe ganduri VOTATI TRAIAN BASESCU.Eu m-am saturat de minciunile psd-iste. Sa-i lasam sa-si vada de afacerile si averile furate din banii publici.Nu credeti in minciunile psd-ului si votati DA la ambele intrbari de la referendum.Sprijiniti PD-L si va asigur ca va fi bine.
  • Rozicrucianul 07 Nov, 2009 14:09 Juna Stavrositu,cu aerul ei de inocenta cu buna credinta,trage batul pe gardul administratiei Mazare,facind promisiuni apartinind domeniului de responsabilitate ,primariei.Doamna parlamentar ne leagana cu vorbe dulci si ne mingaie cu floare de cactus neputinta de a mai putea face ceva.Se poarta drept,precum ii este firea si cu un aer de superioritate materna,specific vrejului machedonesc.Acum,observind un membru marcant al clubului masonic Rotary in alaiul parlamentarei ,ma intreb daca nu cumva acest club masonic reprezinta coloana cincea a PDL sau vice-versa.Atunci sa ne asteptam sila promisiuni pentru eradicarea virusului gripei porcine,Am speranta ca de data aceasta, reusita va fi totala,si nici nu vreau sa gindesc la rezultatele masurilor rotariene anterioare ce au fost luate pentru eradicarea virusului hepatitei Bsi a polimielitei,In orice caz ,cei din alaiul parlamentarei,in viata ,,profana'ocupa pozitii imporrtante sau aspira la onoare de fi primiti in rindul Calfelor.Vorba confratelui,Non nobis!Non nobis,sed nomini tuo ad gloriam!
  • razvan 07 Nov, 2009 12:38 doamna deputat pdl maria stravrositu este prezenta printre constantenii colegiului 10,asculta problemele care apar in diferite zone ale constantei ,iar acest lucru este foarte bun,cand observi ca cineva se intereseaza de problemele tale si incearca sa le rezolve ai incredere in aceas persoana,mai ales ca este din generatia tanara.bravo ! ptr ca si eu sunt din generatia tanara voi vota cu PDL,cu Traian Basescu si voi sprijini actiunile doamnei deputat.indemn toata lumea sa vina la vot,sa spuna DA la referendum la ambele intrebari (parlament unicameral si maxim 300 de parlamentari ).