Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalul Haşotti despre "ungerea" dinaintea moţiunii "Nu mi-a cerut nimeni nimic, nu am dat nimănui nimic"

ro

26 Oct, 2010 00:00 1426 Marime text
hassoti.jpgÎntr-un material publicat ieri în Evenimentul Zilei, senatorul constănţean liberal Puiu Haşotti este prezentat ca unul dintre politicienii cărora Executivul le-a acordat săptămâna trecută fonduri importante pentru colegiul pe care îl reprezintă, cu scopul de a-i mai îndupleca pe colegii lor, în condiţiile votului moţiunii de cenzură de mâine. Colegiul Uninominal 1 al senatorului constănţean a primit în total 235.000 de lei.

Săptămâna trecută, pe 19 octombrie, în Monitorul Oficial al României Partea I, nr. 697/19.IX.2010, se publica hotărârea nr. 1.033, privind unele măsuri în domeniul finanţării din bugetul Ministerul Educaţiei, Cercetării Tineretului şi Sportului pe anul 2010 a unor cheltuieli de capital pentru unităţi de învăţământ. La acel moment, 18 localităţi din judeţul Constanţa le erau distribuite sume importante de bani pentru reabilitarea unor şcoli din mediul rural şi nu numai. Dintre acestea, cinci localităţi cărora Guvernul le dăduse bani, aparţineau colegiului uninominal 1 al senatorului liberal Puiu Haşotti. Astfel, au fost alocaţi bani pentru reabilitarea şcolii generale din Sinoe, comuna Mihai Viteazu - 50.000 de lei, pentru refacerea Colegiului Tehnic "Nicolae Titulescu" din Medgidia - 50.000 de lei, pentru reabilitarea Colegiului Naţional "Kemal Ataturk" din Medgidia - 50.000 de lei, dar şi pentru reabilitarea grădiniţiei cu program normal nr. 1 bilingvă (româno-turcă) din Medgidia - 50.000 de lei, Şcoala de Arte şi Meserii "Nicolae Bălcescu" din aceeaşi comună 35.000 de lei.
De altfel, colegiul senatorului Puiu Haşotti care a primit bani de la Guvern în tranşa de săptămâna trecută nu ar fi singurul care ar fi primit bani dintre adversarii actualei guvernării. De pe lista acestora fac parte PSD-iştii Viorel Hrebenciuc, Aura Vasile, Valeriu Zgonea, Mircea Geoană, Radu Moldovan dar şi liberalii Călin Popescu - Tăriceanu, Eugen Nicolaescu.
Am încercat să luăm legătura cu liderul senatorilor PNL, liberalul Puiu Haşotti, pentru a ne spune punctul său de vedere legat de asocierea care s-a făcut în acest context. "Habar nu am despre ce este vorba. Nu mi-a cerut nimeni nimic, nu am dat nimănui nimic. Eu am să votez orice moţiune de cenzură împotriva PDL, aşa cum am făcut-o şi până acum. Am să votez cu bilele la vedere, la fel ca şi colegii mei", a declarat senatorul liberal Puiu Haşotti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gigel 26 Oct, 2010 11:39 Cine are coloana vertebrala o face in orice situatie la fel. JOS BASESCU si lacheii lui.
  • ion politrucu 26 Oct, 2010 07:01 Daca nu faci foc nu iese fum. Iar puiu nu-i tocmai un exemplu de moralitate.