Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii au păreri împărţite privind colaborarea cu PC Orban (PNL) - „PC, un sconcs", Dragomir (PNL) - „PC este un partid bun"

ro

12 Jan, 2011 02:10 853 Marime text
PC-PNL_Gheorghe-Dragomir-011.jpgAfirmaţia făcută luni de Ludovic Orban, unul dintre oamenii de bază ai PNL-ului, după semnarea protocolului privind Alianţa de Centru Dreapta dintre PNL şi PC, prin care a catalogat PSD şi PNL ca fiind leul şi tigrul, iar PC sconcsul, nu este o uimire pentru liberalii de la malul mării, care sunt de părere că pot avea o bună colaborare cu conservatorii, chiar dacă sunt un partid mai mic.

După ce i-a făcut de băcănie pe conservatori susţinând că la momentul în care un tigru şi un leu pleacă la vânătoare nu iau cu ei un sconcs, întruchipat de PC, Orban a dat o altă „lovitură" PC-ului, acuzându-l că stă pe margine şi filmează, în timp ce aliaţii, leul şi tigrul, se luptă pentru putere. Afirmaţia făcută de Orban după încheierea parteneriatului a fost apreciată drept o declaraţie în stilul specific al liberalului de către liderul organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, care a apreciat că din punctul său de vedere colaborarea va merge, pentru că interesul ambelor partide este acelaşi, interesul naţional: „Nu este pentru prima dată când face astfel de afirmaţii. PC este un partid mai mic şi cu procente mai mici, dar şi cu oameni mai puţini. Dar este un partid bun. Noi am mai avut o colaborare cu PC în trecut. Nu văd să existe probleme în ceea ce priveşte colaborarea noastră în plan local. Cu toţii, vom face echipă". În ceea ce priveşte poziţia PC-ului de la nivel local, am încercat să-l contactăm pe liderul partidului, Ion Mincă, însă acesta avea telefonul închis, fiind plecat în afara ţării pentru unele investigaţii medicale. Am luat legătura însă cu purtătorul de cuvânt al PC Constanţa care ne-a spus că abia azi vor avea o şedinţă la nivel local în care vor decide dacă la alegerile locale din 2012 se va merge pe liste comune sau fiecare partid va avea proprii candidaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii