Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare cu trei bisuri Mircea Geoana, la Medgidia, Mangalia si Pavilion

ro

07 Nov, 2009 00:54 1194 Marime text
După ce zile la rând organizaţia PSD Constanţa a ţinut ascuns programul candidatului lor la alegerile prezindenţiale, Mircea Geoană, ieri ne-a parvenit planul lansărilor oficiale pe care acesta le va avea în week-end, în oraşul de la malul mării.

Mircea Geoană va fi prezent astăzi, de la ora 16.00, în judeţul Constanţa pentru cele trei lansări regionale pe care organizaţia de la malul mării le are pregătite la Medgidia, Constanţa (Piaţa CET şi Pavilionul Expoziţional) şi Mangalia. După ce va ateriza la Constanţa, la ora 16.00, aspirantul la cea mai înaltă funcţie în stat, împreună cu echipa sa de campanie, se va deplasa către Medgidia, unde, preţ de o oră, va dialoga cu susţinătorii săi. Mitingul va avea loc în Piaţeta Decebal, din apropierea Primăriei Medgidia, un spaţiu în care s-ar putea strânge cel mult 6.000 de persoane. Conform programului, de la ora 18.00, Geoană trebuie să fie în mijlocul alegătorilor de la Constanţa, din zona Pieţei CET, loc recunoscut drept o zonă în care PSD are numeroşi susţinători. De la ora 19.00 este aşteptat la Pavilionul Expoziţional, unde, în aceste zile, se desfăşoară Festivalul Vinului şi unde liderul social-democrat va participa la o acţiune de confirmare a primirii în PSD a mai multor persoane. De altfel, acţiunea este cea de-a doua organizată de liderul Mircea Geoană, în acest an, la malul mării. Manifestarea - o reluare în varianta de toamnă - s-a desfăşurat în plină campanie pentru alegerile europarlamentare, Mircea Geoană şi lideri ai PSD Constanţa, în frunte cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, înmânând carnete de membri de partid câtorva zeci de persoane, în zona Cazino, la telegondolă.

De la 19.30, Mircea Geoană trebuie să fie prezent la Mangalia, unde va participa, de asemenea, la un miting de susţinere. Seara se va încheia la popasul pescăresc de la Olimp, alături staff-ul de campanie al candidatului social-democrat şi de echipa de la Constanţa.

Mâine, între orele 10.00 şi 11.00, postul local de televiziune TV Neptun va difuza o înregistrare a unei emisiuni cu preşedintele PSD, Mircea Geoană, şi cei doi lideri locali, Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii