Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dovada legala a referendumului de la Cernavoda! (document)

ro

13 Feb, 2010 04:12 1994 Marime text

cernavoda.jpgPrefectul judeţului Claudiu Iorga Palaz continuă seria „dezvăluirilor" documentare care au stat la baza unor acţiuni personale care au deranjat atât oameni politici, cât şi reprezentanţi din administraţia publică locală.

Pe site-ul Instituţiei Prefectului judeţul Constanţa a fost postat ieri Rezoluţia de neîncepere a urmăririi penale, dată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia în cazul unor persoane din oraşul Cernavodă ce au fost cercetate fiind suspectate, printre altele, de acte premergătoare săvârşirii infracţiunii de „fals în înscrisuri sub semnătură privată". Acţiunea în instanţă a fost formulată de primarul localităţii, Mariana Mircea, care formulat plângere penală împotriva celor ce ar fi demarat acţiunea de strângere de semnături necesare organizării unui referendum pentru demiterea sa din funcţie. Care este părerea oamenilor legii şi ce verdict a dat procurorul în acest caz veţi putea vedea citind textul rezoluţiei ataşat.

Sursa document: http://www.prefectura-ct.ro/institutia-prefectului/activitatea-institutiei/alte-informatii-84789.html

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CarrieMcdowell27 14 Jul, 2010 19:02 People in the world receive the loan from different banks, just because it is simple and comfortable.
  • o cernavodeanca 14 Feb, 2010 19:32 pt ela: fata, daca analfabetii ca tine (gen dea binelea in loc de de-a binelea, va placut in loc de v-a placut, ati votato in loc de ati votat-o)o sustin pe asta inseamna ca suntem pe drumul cel bun. Mai grav e ca astea ca tine stau si o pupa in cur si iau si bani pentru asta! In alta ordine de idei... REFERENDUMUL ALA CAND SE FACE??????????????????????????????????????????????????????
  • pentru balaurul 14 Feb, 2010 13:36 dagul meu balaur!!!! aceasta biata femeie nu ne mai lasa sa intram in primarie....eu ti-as dori ca si mamicutza ta ...aia care te-a adus pe lume, sa stea pe la usile primariei si sa i se ridice tensiunea pana in pragul unui atac ...si sa vezi ce impresie buna o sa ai tu despre aceasta primarita....daca tu ai alte interese la primarita si simti nevoia sa o protejezi, este strict problema ta....
  • balaurul 14 Feb, 2010 12:54 Pai semneaza documentul asta prietenul lui Palaz, procurorul Nita. Ce sa mai credem? Mai ales ca scrie acolo ca nu conteaza daca au fost plastografiate semnaturile, atata timp cat nu s-a produs un referendum nu e fapta penala - Ha Ha Ha! Iar pe baza afirmatiei asteia, se declanseaza Referendumul, desi semanturile nu au fost verificate de nimeni! Mai mare rasul... Doi barbati care se cred puternici, mari macho, Palaz si Nita, se iau de o amarata de femeie si-i inventeaza acte, doar pentru ca au interese financiare la Centrala Nucleara... Sa le fie rusine...
  • pentru ela 13 Feb, 2010 18:06 `elutza putza` du-te la culcare ca visezi frumos pupincuristo.....sunt 99% sigur ca esti una din sleahta ei de golance angajate la primarie si platite sa frece manganu toata ziua.....nu mai avem acces acum nici pe usa din lateral... ca sa vedeti cat de paranoica este aceasta individa MM si fufele ei....oricum si ele se pare ca s-au cam saturat de aceasta infractoare......ciao ela...somn usor !
  • SUBSEMNATUL 13 Feb, 2010 16:23 Pt "ela" HA-hA-HA-ha-HA,CE TARE ESTI? APROPO,de unde esti? Ati votat-o voi,naivii care ati crezut in promisiunile ei fanteziste gen:300 kw lunar gratis,5000 locuri de munca,termoficari,amenajari,etc etc.Scz dar esti tare naiva,s-au poate,rau intentionata,Ciao!(baby)
  • ela 13 Feb, 2010 14:43 bai sunteti nebuni dea binelea aceasta femeie primarita cum vreti sa o numiti nu a facut nimic rau ce aveti cu ea daca nu va placut fata de ce ati votato..... sunteti nebuni lasati femeia sa-si duca mandatu pana la capat ,nu vedeti ca nu exiosta unu mai bun pt a conduce orasu .
  • SUBSEMNATUL 13 Feb, 2010 12:04 Ce naibi va mai mirati atata de actiunile primaritei,actiuni disperate,nu-i vedeti fata care spune totul despre ea,nu se vede ce figura de infractoare are? a inceput deja numaratoarea inversa pt ea.Ii face curte altei panarame de om,cica politic,Serif ,un hadar pervers care pt asi atinge telurile e in stare sa se culce si cu masa.Asa cum acum Hansa si clanul sau sant haituiti prin tribunale,la fel va da SOCOTEALA SI ACEASTA MUIERE CARE SE CREDE INBATABILA