Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere pe tema diminuarii somajului si crearea de noi locuri de munca Prefectul a convocat Comisia de dialog social

ro

12 Mar, 2010 04:17 1405 Marime text
palaz.jpgPrefectul Constanţei, Claudiu Palaz, a convocat Comisia de dialog social pentru punerea în aplicare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului privind reglementarea unor măsuri în vederea stimulării creării de noi locuri de muncă şi diminuării şomajului în anul 2010.

În sala de conferinţe a Instituţiei Prefectului s-a desfăşurat ieri, şedinţa Comisiei de dialog social, alcătuită din reprezentanţi ai administraţiei, patronatelor şi sindicatelor. Întrunirea a avut ca prim punct pe ordinea de zi promovarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului privind reglementarea unor măsuri în vederea stimulării creării de noi locuri de muncă şi diminuării şomajului în anul 2010. În cadrul şedinţei conduse de subprefectul Mircea Iustian, au fost dezbătute şi alte probleme de interes: măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri, măsuri privind şomajul tehnic prin OUG 4/2010 privind reglementarea unor măsuri de protecţie socială pentru anul 2010, programe de stimulare a dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, efectele crizei economice asupra salariaţilor din sistemul bugetar - învăţământ şi administraţie publică locală. Totodată, a fost analizată situaţia creată între Casa Judeţeană de Pensii Constanţa şi RATC Constanţa referitoare la decontarea cheltuielilor pentru transport urban pentru beneficiarii Legii nr. 189/2000. La întâlnire au participat conducătorii Agenţiei Judeţene de Prestaţii Sociale, Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă, Casei Judeţene de Pensii, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Constanţa, reprezentanţi ai sindicatelor şi patronatelor din judeţul Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alex 12 Mar, 2010 03:08 mai bine ne zice cum ia dat lui tasu cateva imobile cand lucra la primarie. culmea la prefectura l-a adus ovidiu brailoiu dupa ce l-a dat mazare afara. Masa , dansul si fetele s-au intamplat la restaurantul RUSTIC. toti sunt prieteni.se cearta la vrajeala. politicieni golani