Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Culetu despre Dutu „Important e ce se creeaza in cadrul partidului odata cu venirea sa"

ro

04 Jun, 2010 02:58 1299 Marime text
cap_2.jpgLiberalul Dănuţ Culeţu, fost candidat la şefia organizaţiei municipale a PNL Constanţa, a apreciat cooptarea în rândurile PNL-ului local a fostului şef al democraţilor, afirmând totuşi că traseismul său politic îi limitează zona de credibilitate.

Ieri după amiază, la urechile presei a ajuns informaţia potrivit căreia fostul lider al democraţilor constănţeni s-a înscris în tagma liberalilor, candidând şi pentru funcţia de vicepreşedinte în organizaţia judeţeană a PNL. Pentru unii, vestea a fost relativ surprinzătoare în condiţiile în care fostul lider al democraţilor a precizat în nenumărate rânduri că nu vrea să mai aibă de-a face cu partea politică.

Contactat telefonic, fostul candidat la organizaţia municipală a PNL, Dănuţ Culeţu, a declarat că prezenţa lui Duţu în rândurile liberalilor este una potrivită, însă „trebuie văzut cât din experienţa sa politică acumulată doreşte să o împărtăşească în PNL". Culeţu a lăsat totuşi să se înţeleagă că trebuie lăsat locul tinerilor: „Cred că este nevoie de o schimbare de generaţii în partid, de tineri care să aibă energia şi eficienţa pentru a face din PNL-ul local un partid de viitor. Oamenii cu experienţă sunt buni în partid. Nu este rău dacă a venit la liberali, dar important este ce se creează în cadrul partidului odată cu venirea sa în rândurile liberalilor. Totuşi, faptul că a trecut de la un partid la altul îi micşorează zona de credibilitate", a mai adăugat Culeţu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii