Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Mărturia cutremurătoare a bărbatului care a găsit cadavrul nou-născutului abandonat la Eforie- "Dacă faceți copii, să îi creșteți" (VIDEO)

ro

17 Sep, 2023 11:05 20289 Marime text

Un martor ocular al descoperirii macabre de la Eforie de azi, 17 septembrie, a povestit cu durere cum a găsit cadavrul nou-născutului abandonat între pietre și cum a anunțat oamenii de la plajă.

Bărbatul, aflat în concediu cu soția, a dezvăluit că a descoperit copilul într-un săculeț închis și că este profund întristat de această tragedie. Martorul a relatat că a văzut cadavrul în jurul orei 09:00 dimineața și că această experiență îl va marca pentru tot restul vieții.

El a dorit să transmită un mesaj dureros, mai ales că se adresează tinerilor: "Dacă faceți copii, să îi creșteți".

Acest apel vine în contextul în care abandonul de copii într-un mod atât de brutal și inuman a generat o profundă indignare. 

Eu am găsit copilul și am anuntaț oamenii de la plajă. Copilul l-am găsit într-un săculeț închis. Sunt în concediu cu soția. L-am văzut în jur de ora 09. 00 dimineața.

Vreau să las un mesaj celor tineri: Dacă faceți copii, să îi creșteți. Foarte trist!- se arată în mesajul bărbatului șocant de descoperirea făcută. 



Citește și:

Știri ConstanțaImagini de la fața locului. Gest inuman! Nou-născut abandonat între pietre, spre apă, la Eforie Nord (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii